.

Nokia a prezentat recent, în cadrul CeBIT, un nou terminal ale cărui funcții vor aduce un plus de dinamică în viața celor implicați în domeniul afacerilor. Este vorba despre Nokia 6220. Acesta este primul telefon mobil din lume care include tehnologia EDGE, oferind practic, față de GPRS, dublarea vitezei de descărcare a datelor și, în plus, comoditate în gestionarea timpului utilizatorilor.
Aceasta se traduce prin comunicarea agendei de lucru partenerilor, prietenilor, familiei care astfel vor putea ști cum să organizeze în continuare progamul comun.
În plus, asemănător unei conferințe mobile, utilizatorul de Nokia 6220 poate invita la o sesiune de chat parteneri și colaboratori pentru a pune la punct chestiuni curente, în vreme ce se află în mișcare.
Profesioniștii din domeniul afacerilor se vor bucura de posibilități avansate de transmitere a mesajelor cu ajutorul aparatului foto integrat, ecranului color de înaltă calitate, capabilității pentru mesaje multimedia și clientului pentru email mobil.
Radu Cozma, șeful diviziei Nokia Mobile Phones din cadrul Nokia România, spune că Nokia 6220 oferă un mod cu totul nou în gestionarea vieții, atât a celei personale, cât și a celei profesionale. 'Telefonul Nokia 6220 combină înalta performanță cu modul de utilizare sigur și inteligent. Gama sa impresionantă de funcții le permite profesioniștilor din mediile de afaceri care utilizează frecvent comunicațiile mobile să beneficieze de facilitățile necesare pentru a rămâne conectați și atunci când se află în mișcare'.
Indiferent dacă este vorba de o captură de imagine, de comunicarea disponibilității pentru întâlniri, descărcarea de conținut sau doar de gestionarea programului zilnic, Nokia 6220 este un dispozitiv excelent pentru un management mai eficient și mai rapid al biroului dumneavoastră mobil.