.

Sony Ericsson Mobile Communications AB oferă echipamente pentru comunicații celor care apreciază posibilitățile deschise de o tehnologie puternică. Fondată în 2001 de către Telefonaktiebolaget LM Ericsson și Sony Corporation, societatea mixtă continuă să consolideze succesul celor două companii inovatoare din care provine. Sony Ericsson sprijină dezvoltarea clienților săi operațori de rețele, creând noi modalități de a utiliza comunicațiile multimedia în formă mobilă. Conducerea companiei este la Londra. Sony Ericsson Mobile Communications AB are 3.500 de angajați în întreaga lume, care se ocupă de cercetare, proiectare design, vânzări, marketing, distribuție și asistență.
Noua soluție mobilă Sony Ericsson
Telefonul mobil T68i se poate cupla la camera digitală CommunicCam MCA-20. Noua soluție mobilă de transmisii de imagine T68i și noul CommuniCam™ de la Sony Ericsson și-au propus să revoluționeze comunicațile și din țara noastră. O dată ce camera este atașată la telefon, este extrem de simplu să faci fotografii și să le transmiți către un alt telefon '“ sub formă de mesaj MMS '“ către un laptop '“ sub formă de e-mail '“ sau pur și simplu să le stochezi în albumul foto al telefonului. Ce poate fi mai simplu decât o apăsare de buton, introducerea numărului de telefon sau a adresei destinatarului și în câteva secunde imaginile ajung acolo unde vrem noi. Soluțiile mobile de transmitere a imaginilor vor schimba cu siguranță modul în care oamenii interacționează și, mai mult ca sigur, modul în care se utilizează telefoanele mobile în prezent.
Trebuie să precizăm că noul T68i a fost construit pe platforma modelului T68, lansat cu succes la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea T68i are un nou aspect și este primul telefon MMS care pune accentul pe imagine.
Dacă mulți dintre noi păstrează pozele celor dragi în portofel, sau le salvează pe computer, T68i poate să ne schimbe aceste obiceiuri, pentru că toate imaginile pot fi stocate în albumul foto al telefonului. Posibilitățile de captare, stocare și transmisie de imagine ale telefonului sunt accentuate de tehnologia Bluetooth încorporată, care permite transferul imaginilor către un alt telefon, dar și conectarea fără fir la căști, computere sau orice alte echipamente periferice Bluetooth. De asemenea, T68i facilitează descărcarea de imagini color, de desene animate sau de simboluri de pe internet sau din alte surse.
Noua CommuniCam MCA-20 este o mini-cameră digitală, ușor de utilizat și de transportat. Conectată la T68i, camera poate fi folosită pentru a face fotografii la rezoluție VGA, ce pot fi trimise de pe telefon ca parte a unui mesaj MMS, sau a unui e-mail. Fotografiile realizate cu CommuniCamm pot fi de asemenea folosite ca fundal pe display-ul telefonului, sau pot fi salvate în memoria camerei sau a telefonului, camera putând stoca până la 200 de imagini, în funcție de mărimea acestora. Display-ul telefonului T68i funcționează ca un monitor pentru cameră. Camera poate stoca 14 fotografii VGA sau până la 200 de fotografii în QQQVGA.
La introducerea unui nou număr de telefon în agenda telefonului T68i, se poate face și o fotografie a persoanei respective, iar aceasta se adaugă la detaliile de contact din agendă. (cont.) CommuniCam & T68i - 2
Astfel, de fiecare dată când persoana respectivă sună, imaginea ei apare pe ecran, așa cum, în mod normal, telefoanele mobile indicau numele persoanei care apelează.
Cu MMS, mesageria multimedia, mesajelor obișnuite li se adaugă o mulțime de alte elemente '“ imagini de calitate, animații, text formatat și fragmente sonore înregistrate.
Acum că primul pas a fost făcut în domeniul transmiterii de imagini prin intermediul telefoanelor mobile Sony Ericsson va lansa în continuare o serie de telefoane capabile să suporte MMS iar în 2003, MMS va fi integrat în toate produsele din portofoliu. Mesageria multimedia, dublată de capacitatea de a capta și a transmite imagini, oferă aplicații utile consumatorilor și generează venituri operatorilor. Concomitent cu lansarea serviciilor MMS de către operatori, unul dintre principalele servicii comerciale disponibile va fi capacitatea de a descărca și a avea acces la imagini și sunete.
T68i '“ caracteristici:
Bandă triplă GSM (900/1800/1900) + e-GSM
Browser WAP 2.0 și WTLS clasa 1/2/3 cu sistem de securitate signText
SMS, EMS și MMS
Agendă telefonică cu 510 numere (+SIM)
Dimensiuni: 100 x 48 x 20mm; Greutate: 84 grame
Timp de convorbire: 3-12 ore; Timp în așteptare: 8-16 zile
Sincronizare cu PC cu un cablu RS232, prin Infraroșu sau Bluetooth