.

Telekom Romania Mobile Communications anunţă că a introdus în oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premieră pe piaţa operatorilor de telefonie mobilă din România. Samsung Galaxy Grand Prime este un smartphone multimedia dedicat publicului tânăr şi mai ales amatorilor de selfie-uri. Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon subţire, dar puternic, care combină stilul elegant, sofisticat, cu funcţiile performante şi design-ul modern, ergonomic. Cu o grosime de numai 8,6 mm, terminalul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezoluţie de 540 x 960 qHD, ideal pentru jocuri, internet sau clipuri video. De asemenea, memoria internă de 8 GB şi procesorul Quad Core de 1,2 GHz permit o navigare lină şi o experienţă multitasking superioară. Telefonul este dotat cu două camere: una principală, de 8 MP, şi una frontală care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezoluţie de 5 MP şi permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade. Această caracteristică face din Samsung Galaxy Grand Prime telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a surprinde cadre mai largi, alături de mai mulţi prieteni.

Samsung Galaxy Grand Prime este un dotat cu Bluetooth 4.0 şi sistem de operare Android KitKat 4.4. Bateria de 2600 mAh, mai puternică decât bateriile altor telefoane de pe acest segment, asigură o autonomie de utilizare de până la 17 ore de convorbire.

Telefonul Samsung Galaxy Grand Prime va fi disponibil începând cu data de 9 februarie în magazinele Telekom, Germanos și ale partenerilor, pe www.telekom.ro și www.germanos.ro. Terminalul poate fi cumparat la preţul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/lună (TVA inclus), oferă comunicare nelimitată în orice reţea națională și internațional în Zona 1, 100 minute pentru apeluri către Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE și 200 MB trafic de date la viteză 4G. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile aici https://www.telekom.ro/product/samsung-galaxy-grand-prime-gri/20299877/

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.