.

UPC România lansează o nouă ofertă adresată atât clienților de televiziune analogică interesați de trecerea la un abonament digital, cât și clienților de televiziune digitală. Astfel, în intervalul 28 mai - 31 iulie 2010 abonații vor primi o serie de facilități la plata pachetului achiziționat pentru o perioadă de 6 până la 12 luni, dar și un serviciu gratuit la alegere.

„Prin noua ofertă ne dorim ca televiziunea digitală, alături de opțiunea de HD să devină accesibile tuturor. Clienții noștri au fost primii care au beneficiat de serviciul de televiziune digitală în format high-definition. Serviciul s-a bucurat de un real succes încă din momentul lansării, în octombrie anul trecut, iar prin oferta actuală dorim să extindem accesul la acest serviciu. Clienții noștri beneficiază astfel de cea mai bună ofertă de pe piață la serviciul de televiziune digitală în format HD: cel mai mare număr de canale, la cel mai bun preț", precizează Dragoș Militaru (foto), Director Comercial UPC România.

Astfel, orice client UPC care deține oricare dintre pachetele de tip standard, 2Play sau 3 Play de televiziune analogică și alege trecerea la televiziune digitală, va primi, la alegere, internet gratuit sau telefonie gratuită timp de un an, pentru orice contract semnat pe 24 de luni.

Pentru prima dată, televiziunea digitală în format HD va fi disponibilă abonaților UPC la un preț special. Clienții actuali de televiziune digitală vor putea alege opțiunea HD, oferită gratuit timp de un an, în baza contractelor pentru acest serviciu, semnate pe doi ani, în perioada promoției. În cazul contractelor cu durata de un an, opțiunea HD va fi gratuită timp de 6 luni. În a doua jumătate a contractului, după încheierea perioadei de gratuitate, abonații vor plăti pentru această opțiune 15 RON pe lună în plus față de pachetul inițial.

Pentru clienții noi de servicii analog, oferta de internet sau telefonie gratuită va fi valabilă timp de trei luni, pentru contractele semnate în aceeași perioada de promoție.