.

HTC a dezvăluit la MWC cele mai recente modele de smartphone-uri. Inspirat din moda urbană, design-ul celor mai noi 3 ediţii din gama Desire – HTC Desire 530, 630 şi 825 – îmbină moda şi produsele electronice. Folosind un efect micro splash creat special pe carcasa de policarbonat, fiecare telefon devine personal şi unic, precizează oficialii firmei. „HTC şi-a construit reputaţia pe îmbinarea dintre design-ul de vârf în industrie și funcţiile inteligente”, precizează Chialin Chang, Preşedinte Vânzări, HTC. „Deoarece clienţii doresc şi personalizare şi individualitate, pe lângă faptul că îşi folosesc telefoanele drept accesorii de modă, a fost nevoie să creăm ceva diferit. Astfel că astăzi lansăm cele mai remarcabile dispozitive Desire de până acum.”
 
 Ceva deosebit – de la modă la telefoane 
 
Dând frâu liber imaginaţiei şi ţinând cont de preferinţele utilizatorilor, de dorinţa acestora de a fi diferiţi şi de faptul că smartphone-urile reprezintă acum atât un accesoriu în modă cât şi un asistent personal, echipa de design HTC a folosit o procedură de vopsire care tratează fiecare telefon ca pe un tablou. Folosind duze tip spray proiectate special şi setări diferite de presiune şi vâscozitate a vopselei, aceştia au reuşit să creeze un obiect care nu numai că arată altfel, dar nu seamănă cu nimic altceva de pe piaţă. 
 
 
Aceste telefoane aduc ceva personal fiecărui utilizator şi sunt disponibile într-o gamă de culori - Stratus White Remix cu micro splash în 2 culori şi Graphite Gray Remix cu micro splash auriu pentru Desire 630 şi 825, şi Graphite Grey şi Solid Stratus White cu blocuri de culoare pentru Desire 530.
 
 
Ţinând cont că utilizatorilor le place să îşi personalizeze stilul şi să fie în ton cu tendinţele modei, experţii noştri în design au creat şi carcase în două culori detaşabile, care se pot desface în mai multe părţi, o curelușă inspirată de curelele de mână ale genţilor, şi peste 25.000 de teme care permit modificarea culorii şi fundalului, în funcţie de fotografiile preferate.
 
Sunet aşa cum trebuie
 
Însă design-ul nu înseamnă totul. Şi sunetul este foarte important şi, în timp ce alegerea muzicii nu poate fi decât personală, nevoia de înaltă calitate audio este un lucru comun. Atât Desire 630 cât şi 825 au suport Hi-Res Audio şi sunt dotate cu tehnologia revoluţionară HTC BoomSound cu Dolby Audio™, capabilă de redare audio cu de 4 ori mai multe detalii decât calitatea CD, garantând o experienţă audio mai bogată şi mai dinamică. Desire 630 şi Desire 825 vor veni şi cu căşti Hi-Res care oferă o fidelitate mai mare a sunetului, chiar din cutie.
 
 
 
Fotografia perfectă 
 
Se estimează că tinerii realizează până la 25.000 selfie-uri în timpul vieţii , iar calitatea imaginii trebuie să-şi atingă şi ea ţinta, şi de aceea aceste telefoane au fost dotate în mod special cu o cameră foto frontală de 5 MP şi cu moduri Auto Selfie şi Voice Selfie, care permit utilizatorilor să facă fotografii fără să apese pe vreun buton. Integrarea funcţiei Live Make-Up pe modelele Desire 630 şi 825 asigură retuşarea feţei, pentru un aspect plăcut în orice moment. 
 
Ingineria de precizie continuă cu o cameră principală de 8 MP pentru HTC Desire 530, 13 MP pentru Desire 630 şi Desire 825, şi senzori BSI integraţi care sporesc cantitatea de lumină captată, oferind imagini excepţionale indiferent de ora din zi. Funcţiile suplimentare precum fotografierea în rafală şi modul panoramic permit capturarea unui subiect aflat în mişcare şi crearea de fotografii de peisaj profesioniste, Google Photos oferind stocarea ideală pentru fotografii şi clipuri video. 
 
Sănătate şi imagine de invidiat
 
Cu un telefon care iese mereu în evidenţă, utilizatorii vor să aibă o sănătate la fel de bună precum imaginea. HTC Sensor Hub este integrat în modelul Desire 825 – o funcţie care permite supravegherea îndeaproape a stării de sănătate. Întotdeauna pornit, Hub-ul HTC Sensor înregistrează activitatea, gesturile şi mişcările dinamice, oferind statistici în timp real care pot fi conectate automat la unele dintre cele mai populare aplicaţii de monitorizare fitness, incluzând Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking şi Google Fit. 
 
Disponibilitate
 
HTC Desire 530, 630 şi 825 vor fi disponibile la nivel global, atât la comercianţi cât şi pe htc.com, începând cu al doilea trimestru din 2016.