.

ROMEXPO organizează, în perioada 30 mai – 2 iunie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, două manifestări tematice: TIBCO – Târgul internațional de bunuri de larg consum și BIO LIFE & STYLE – Expoziția pentru o viață verde.
 
La BIO LIFE & STYLE 2019 se reunesc producători și distribuitori de produse și servicii care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate sau chiar să o îmbunătăţim. Expoziția își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar echilibrat. 
 
Vizitatorii pot achiziționa de la târg produse naturiste, preparate vegane, dulciuri, cosmetice și suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand - made, remedii naturiste, cărți de specialitate și chiar instrumente de gătit în stil sănătos. Toate acestea la prețuri speciale.
 
Mai mult decât atât, BIO LIFE & STYLE are și o latură informativă, pe parcursul celor 4 zile desfășurându-se o serie de activități conexe destinate publicului interesat.
 
Acestea sunt concentrate în jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor, alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum și multe altele. În plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creație, demonstrații culinare și sportive.
 
Programul activităților conexe poate fi consultat aici: 
 
Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.bioromexpo.ro
 
În aceeași perioadă se desfășoară și cea de-a 36 ediție a Târgului internaţional de bunuri de larg consum – TIBCO, platforma ideală de prezentare a tendințelor din acest sector. 
 
Companii din România și străinătate își așteaptă vizitatorii cu prețuri promoționale și reduceri semnificative la o gamă largă de produse: îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din piele naturală și ecologică, cosmetice, parfumuri, bijuterii, obiecte de uz casnic, decorațiuni, covoare, carpete și produse hand-made.
 
Târgul îmbină modernul cu tradiționalul, astfel că de la TIBCO 2019 nu lipsesc produsele artizanale,  obiectele de artă populară, piese unicat lucrate manual sau decorațiunile rustice.
 
TIBCO 2019 include și un program bogat de activități conexe, astfel cei prezenți vor avea ocazia să învețe cum se aplică tehnica ronde-bosse și basorelief, vor participa la momente artistice, ateliere de creație și multe altele.
 
Consultați programul activităților conexe: https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/
 
Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.tibco.ro
 
În aceeași perioadă, la ROMEXPO se desfășoară și ANTIQUE MARKET II – Târgul de obiecte de artă și antichități și EXPO FUNERARE – Salonul pentru servicii funerare.
 
Program de vizitare:
 
30.05 - 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;
02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.
 
Locație: Pavilionul B1.
 
Acces: 
 
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului; 
Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. 
 
Tarif parcare: 5 lei/oră.
 
INTRAREA ESTE GRATUITĂ
 
Despre ROMEXPO
 
ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.