.

Tornado Sistems a participat la CERF cu soluții complete IT&C, standul companiei găzduind un Hot Spot implementat cu echipamente Proxim. Vizitatorii au putut accesa resurse online pe o arie largă în cadrul CERF 2004.
Pe parcursul expoziției s-au realizat videoconferințe între standul Tornado - sediul companiei și sala de conferințe Mihai Eminescu din Complexul Romexpo, folosindu-se soluții profesionale de la Polycom, dedicate companiilor care au operațiuni sau echipe de lucru distribuite geografic.
Un spațiu larg în cadrul standului Tornado și un interes deosebit au fost acordate soluțiilor profesionale de tipărire Canon, Printronix și Star. Echipamentele și soluțiile de networking au fost reprezentate prin nume importante în industria mondială, precum: Allied Telesyn, 3Com, Nortel Networks, HP Networking, Brand-Rex. De asemenea, a fost prezent și brand-ul QUBS (soluție completă de echipamente de rețea, cabinete metalice, componente pasive, componente active și echipamente wireless).
Pe lângă produsele și soluțiile furnizorilor tradiționali - Microsoft, HP, Allied Telesyn, Acer, Canon, Philips, Brother, Fujitsu-Siemens, Brand-Rex, Prolink, BenQ, Printronix, 3Com, Polycom, Telrad, AMD, Tornado Sistems a prezentat publicului larg și noile branduri sosite în portofoliul său: Samsung - centrale telefonice, Proxim - soluții de comunicații wireless, PowerColor - acceleratoare video și TwinMos - memorii DDR și flash.
Rețeaua de distribuție TWISTER a fost, de asemenea, prezentă în cadrul standului Tornado, noua gamă de camere foto digitale lansate de Canon fiind prezentată în formație completă alături de alte produse exclusiv high-end. Este de remarcat accentul pe care Tornado îl pune pe domeniul telecom.