.

Tornado Technology, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de IT&C, anunță azi începerea parteneriatului de distribuție cu Firemon, furnizor specializat în soluții de managementul securității și al analizei de risc. FireMon oferă organizațiilor un software de securitate care dă vizibilitate profundă și un control strict asupra infrastructurii rețelei. "Prin îmbogațirea portofoliului cu produsele și serviciile Firemon, vom oferi partenerilor noștri soluții IT pentru o analiză de risc completă și o buna gestionare a soluțiilor de configurare a firewall-urilor. Tornado Tehnology pune la dispoziția partenerilor săi și un centru de training unde aceștia au posibilitatea de a învăta și practica configurarea produselor FireMon", precizează George Florea, CEO Tornado Technology.

Soluțiile integrate FireMon, Security Manager, Policy Planner, Risk Analyzer și BackBox, permit clienților să analizeze și să identifice riscul eliminând în mod proactiv aceste vulnerabilități, consolidează securitatea în cadrul organizațiilor și reduce costul operațiunilor de securitate. Împreună , acestea creează o soluție foarte eficientă și coerentă pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de securitate.

Security Manager combină analiza de risc cu managementul configurațiilor, cu aplicarea și auditul dispozitivelor de rețea cum ar fi: firewalls, routers, switches și load balancers . Acest produs oferă instrumentele necesare evaluarii și prioritizarii vulnerabilitaților de rețea într-un mod proactiv pentru apărarea de amenințări externe și de cele create de un management greșit al politicilor de securitate.

FireMon Security Manager's Policy Planner reduce efortul necesar pentru modificarea setărilor firewal-urilor asigurând în același timp corectitudinea schimbărilor. Policy Planner, sistem bazat pe web, este deosebit de eficient prin automatizarea procesului de configurare oferind administratorilor instrumente pentru obținerea unor modificări corecte și conforme cu regulile de baza.

Risk Analyzer introduce un nou mod de a masura riscul . Astfel, în loc de calculul amenințărilor și vulnerabilităților existente, riscul este măsurat considerând atacuri ipotetice sau scenarii de atac.

Despre Firemon

FireMon înseamnă securitatea proactivă prin management eficient pentru Intreprinderi, guverne și furnizori de servicii. Pentru mai multe informații , vizitați: http://www.firemon.com.

Despre Tornado Technology

Cu o tradiție de 17 ani în domeniu, cu o rețea naționala de peste 2000 de reselleri și parteneriate strategice,Tornado Technology, se poziționează ca distribuitor cu valoare adăugată pentru parteneri și, indirect, pentru clienții finali. Soluțiile și produsele promovate de Tornado Technology se adresează tuturor categoriilor de clienți, de la firme mici și mijlocii, dar și corporații - companii din domeniul financiar bancar și al administrației publice.

Promovând în permanență conceptul de parteneriat și dezvoltând continuu portofoliul de servicii, Tornado Technology și-a construit o solidă reputație pe piața românescă, fiind recunoscută drept o companie de încredere, dedicată 100% partenerilor săi. Mai multe informații despre Tornado Technology gasiti pe www.tornado.ro.