.

Toshiba anunță lansarea noii serii de televizoare L54 – dispozitive 3D cu rezoluție Full HD ce vin cu avantajele suplimentare oferite de funcționalitățile Smart TV. Seria L54 este disponibilă în versiunile cu diagonală de 102 cm (40") și 122 cm (48"). Ideale pentru familiile ce doresc să se bucure de o experiență audio-video captivantă la un preț atractiv, modelele L54 aduc un plus experienței de vizualizare a utilizatorilor, grație opțiunilor de conversie a conținutului video din 2D la 3D și de acces online rapid folosind browser-ul web integrat. Combinația de opțiuni Smart TV incluse într-un televizor 3D LED entry-level permite utilizatorilor care nu sunt încă familiarizați cu aceste tehnologii să se bucure de ele, fără niciun efort. Seria de modele L54 oferă acces la conținut online – navigare, căutare și salvare a paginilor favorite în browser - și dispune de o gamă largă de opțiuni de conectare.

Serviciile video la cerere, inclusiv clientul de YouTube®, sunt la dispoziția utilizatorilor, astfel încât aceștia pot viziona programele preferate, oricând doresc. Mai mult decât atât, clienții vor dispune de o varietate mare de aplicații de divertisment, muzică și știri, gata de a fi accesate în orice moment. De asemenea, widget-ul de Facebook, precum și cel ce oferă date meteo sunt accesibile foarte ușor, din ecranul de start.

Tehnologie 3D și detalii incredibile

Modelele noii game L54 vin cu rezoluție Full HD și tehnologie 3D activă1. Grație unui nivel incredibil al detaliilor și al imaginilor clare și pline de viață, telespectatorii se vor cufunda în acțiunea realistă 3D, fie că este vorba despre documentare fascinante sau de filme explozive. În cazul în care conținutul video este în format 2D, procesorul ce echipează noile dispozitive îl poate converti cu ușurință în format 3D, pentru ca, folosind ochelarii 3D activi, imaginile să capete mai mult dinamism și realism. Tehnologia AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution) garantează fluența imaginilor fie că urmăriți filme cu acțiune spectaculoasă sau evenimente sportive importante.

Multimedia și conectivitate

Conectând un memory stick USB sau un HDD extern, vă puteți bucura de conținutul preferat. Grație media player-ului integrat, materialele multimedia, fie că este vorba despre filme, imagini sau muzică, vor putea fi accesate foarte rapid. Port-urile HDMI® permit conectarea unor dispozitive suplimentare – consolă de jocuri, notebook, set-top box sau player Blu-ray™. Modulul Wi-Fi® integrat permite accesul facil la serviciile Smart TV.

Folosind rețeaua internă, se pot interconecta diverse echipamente, iar materialele multimedia și alte documente pot fi partajate între PC și televizor, fără a utiliza cabluri suplimentare. În plus față de port-urile HDMI® și USB, seria L54 pune la dispoziție și unul VGA, util pentru conectarea PC-urilor.

Design premium

Noua serie L54 păstrează liniile de design specifice gamei de televizoare Toshiba, oferind o ramă subțire, de culoare neagră, împreună cu standul și marginile argintii. Disponibil în două dimensiuni, ecranul de tip Edge LED este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie și a fost conceput pentru a oferi imagini de o claritate deosebită.

Seria de televizoare Toshiba L54 va fi disponibilă începând cu luna mai a anului 2014.

Toshiba L54 TV:

Rezoluție: Full HD 1920 x 1080 Edge LED TV cu tehnologie 3D activă1

AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution)

Funcționalități Smart TV cu browser de internet integrat

Conversie 2D - 3D

Conectivitate: 3 x HDMI®, 1 x USB, PC input, HDMI-CEC®, Wi-Fi® integrat

Audio: Dolby® Digital Plus

USB / HDD / Rețea internă media

Design: Ramă de culoare neagră, margini și stand argintii

Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analog3

Diagonale: 122 cm (48") și 102 cm (40")

3 Este posibil ca pentru standardele DVB-T2, DVB-S și DVB-S2 să nu se ofere suport total în anumite țări. Ca urmare, este posibil ca unele programe / funcționalități să nu fie disponibile.

www.toshiba.com.ro/

Despre Toshiba

Toshiba este unul dintre liderii mondiali în materie de dezvoltare de produse electrice și electronice și furnizare de servicii. Compania dezvoltă o gamă largă de tehnologii și produse, printre care amintim: produse digitale (inclusiv LCD TV, notebook-uri, soluții de retail și MFP), echipamente electronice (inclusiv semiconductori, echipamente de stocare și materiale), sisteme de infrastructură socială (inclusiv sisteme energetice, soluții dedicate comunităților, sisteme medicale, lifturi și scări rulante și electrocasnice).

Toshiba a fost fondată în anul 1875, iar astăzi activează o rețea globală de peste 590 de companii, cu peste 206.000 de angajați la nivel mondial și cu vânzări anuale care depășesc 5,8 trilioane de yeni (61 miliarde USD).

www.toshiba.co.jp/index.htm

Despre SKIN MEDIA

SKIN MEDIA este o companie de distribuție pe piața IT și furnizor important al unora dintre cele mai mari hypermarket-uri, electroshop-uri și magazine online din România. Prezent pe piață din anul 2000, SKIN este unicul importator Nikon și unicul distribuitor al Toshiba în România.

www.skin.ro