.

Toshiba a lansat seria de televizoare L74, ce combină un sistem de sunet excepțional cu o calitate video incredibilă, alături de serviciul avansat Smart TV Cloud, toate într-un echipament 3D Full HD. Dispunând de un procesor Dual-Core Engine, televizoarele din seria L74 au fost concepute pentru a stimula toate simțurile, de la sunete bogate, dialoguri clare și imagini luminoase, până la acțiune captivantă 3D și opțiuni personalizate de vizualizare. Ideală pentru cei care își doresc un dispozitiv inteligent, seria de televizoare L74 a fost creată pentru a constitui punctul central în orice casă, fiind disponibilă în două dimensiuni, 120 cm (47") și 140 cm (55").

Imagini captivante și luminoase

Calitatea video superioară se datorează sistemului de procesare, Toshiba CEVO™ Picture – imagini mai clare și mai intense, cu până la 75% mai luminoase1 decât la modelele anterioare, grație noului sistem de retroiluminare și al noii tehnologii de prelucrare a semnalului video. Gama de culori a fost, de asemenea, îmbogățită, prin utilizarea unor LED-uri de dimensiuni mai mari, ce se traduce printr-o adâncime mai mare a detaliilor și o îmbogățire a conținutului video. Sistemul de procesare CEVO™ Picture are posibilitatea de a prelua imaginile comprimate ce sunt difuzate și de a le readuce la calitatea dorită inițial, prin refacerea culorilor și a luminozității care sunt pierdute, de cele mai multe ori, în timpul procesului de înregistrare. Astfel, utilizatorul beneficiază de imagini de o calitate superioară, considerabil mai clare, până la ultimul detaliu.

Sunet surround de excepție

Calitatea sunetului a fost, de asemenea, optimizată, cu ajutorul noului sistem CEVO™ Audio. Acesta îmbunătățește semnificativ sunetele joase, de la 150Hz la 100Hz, pentru a crea un câmp audio mai bogat și incredibil de puternic. Având posibilitatea de a gestiona diferit zgomotele de fundal și dialogurile, tehnologia de separare a sunetului permite utilizatorului să aibă control deplin asupra tipului de conținut audio pe care dorește să-l asculte. Astfel, dacă utilizatorul urmărește un meci de fotbal și preferă să fie implicat mai mult în acțiunea jocului, volumul comentariului poate fi coborât. În același timp, dacă vizionează un film sau o piesă de teatru, acolo unde dialogul este, de multe ori, esențial, el poate reduce volumul efectelor de fundal.

Utilizatorii se pot bucura de un sunet captivant prin intermediul a două difuzoare stereo cu putere de 15W ce dispun de tehnologia DTS Premium Sound™, ca parte a noului sistem dezvoltat, CEVO™ Audio. Folosind un algoritm de decodare avansat, DTS Premium Sound™ transformă sunetul stereo standard într-un impresionant sunet surround virtual.

Sistem inteligent Smart TV Cloud

Serviciile Smart TV Cloud disponibile pe seria L74 îmbunătățesc gradul de interactivitate pus la dispoziția utilizatorilor mulțumită aplicațiilor și a funcțiilor integrate, precum și a interfeței moderne de utilizare.

Funcția Personal Video Recording (PVR)2 este foarte simplu de utilizat și oferă acces ușor la diverse opțiuni, precum înregistrarea one-touch, TimeShift, înregistrare EPG, recomandări și multe altele. Astfel, utilizatorii pot întrerupe emisiunea ce se transmite în direct la TV pentru prelua un apel telefonic, spre exemplu, iar funcția PVR va înregistra restul programului, până în momentul în care aceștia vor relua vizionarea.

În plus, modelele L74 dispun de serviciul TwitterTM, integrat, pentru a aduce utilizatorilor cele mai recente subiecte la modă, în timp real. Și alți furnizori populari de conținut sunt, de asemenea, disponibili, inclusiv serviciul YouTube®, aplicații de știri, muzică și divertisment.

Performanțe ridicate și imagini de o calitate superioară

Seria L74 dispune de noul procesor Dual-Core Engine care îmbunătățește performanțele televizorului, oferind o putere de procesare mai mare și un nivel superior de multi-tasking pentru aplicațiile cheie. Detaliile deosebite pe care le oferă rezoluția Full HD 1080p, împreună cu sistemul de procesare AMR+ 1500 (Active Motion & Resolution), contribuie la o calitate superioară a imaginii, scenele rapide ale filmelor de acțiune sau ale transmisiunilor sportive fiind redate cu o claritate și cursivitate incredibile.

Noua serie L74 vă invită să faceți pasul în lumea 3D și să vizionați filmele și programele TV preferate cu o profunzime aproape de realitate. Conținutul 2D poate fi ușor convertit în conținut de tip 3D, astfel că utilizatorii pot savura colecția de filme, documentare sau alte materiale video, într-un format mult mai realist.

Conectare facilă cu alte dispozitive și acces instant la conținut media

Seria L74 vine echipată cu o gamă generoasă de port-uri pentru conectarea altor dispozitive. Cu ajutorul multitudinii de port-uri HDMI®, utilizatorii au posibilitatea de a muta divertismentul de pe laptop, consola de jocuri, Blu-rayTM player sau set-top box, direct pe ecranul mare al televizorului. De asemenea, grație port-urilor USB, utilizatorii pot accesa materialele media stocate pe stick USB sau HDD. Noile dispozitive permit folosirea rețelei interne pentru redarea de fișiere media fără a fi nevoie ca PC-ul să fie deplasat de la locul său sau să fie conectat, fizic, la televizor. Tehnologia Intel® WiDi este, de asemenea, integrată, astfel încât utilizatorii pot partaja conținut de la orice laptop compatibil și se pot bucura de el pe ecranul mare al televizorului, fără a fi nevoiți să conecteze cabluri suplimentare.

Seria de televizoare Toshiba L74 va fi disponibilă începând cu luna iunie a anului 2014. Prețurile recomandate de vânzare pentru cele două modele ale seriei L74 sunt:

Diagonală 120 cm (47") – 3.999 lei

Diagonală 140 cm (55") – 5.499 lei

Toshiba L74 TV:

Rezoluție: Full HD, 1920 x 1080p, Direct LED cu tehnologie 3D pasivă

AMR+ 1500 (Active Motion & Resolution)

Funcție Smart TV Cloud cu browser de internet integrat, Personal Video Recording

Conectivitate: 4 x HDMI® (incl. 1 x HDMI® cu suport MHL), 2 x USB, intrare PC, Wi-Fi® integrat, HDMI-CEC®, Intel® WiDi, redare wireless a conținutului media

Audio: CEVO™ Audio cu tehnologie de separare a sunetului, DTS Premium Sound™, DTS® Express 5.1, Dolby® Digital Plus, difuzoare 2 x 15W

Procesor Dual-Core Engine

Resolution +

Toshiba AppsConnect

USB / HDD / redare conținut folosind rețeaua internă

Design: Negru mat cu ramă îngustă negru lucios și stand argintiu metalizat

Diagonale: 140 cm (55") și 120 cm (47")

Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, HbbTV®, analog3

http://www.toshiba.com.ro/

Despre Toshiba

Toshiba este unul dintre liderii mondiali în materie de dezvoltare de produse electrice și electronice și furnizare de servicii. Compania dezvoltă o gamă largă de tehnologii și produse, printre care amintim: produse digitale (inclusiv LCD TV, notebook-uri, soluții de retail și MFP), echipamente electronice (inclusiv semiconductori, echipamente de stocare și materiale), sisteme de infrastructură socială (inclusiv sisteme energetice, soluții dedicate comunităților, sisteme medicale, lifturi și scări rulante și electrocasnice).

Toshiba a fost fondată în anul 1875, iar astăzi activează o rețea globală de peste 590 de companii, cu peste 206.000 de angajați la nivel mondial și cu vânzări anuale care depășesc 5,8 trilioane de yeni (61 miliarde USD).

www.toshiba.co.jp/index.htm

Despre SKIN MEDIA

SKIN MEDIA este o companie de distribuție pe piața IT și furnizor important al unora dintre cele mai mari hypermarket-uri, electroshop-uri și magazine online din România. Prezent pe piață din anul 2000, SKIN este unicul importator Nikon și unicul distribuitor al Toshiba în România.

www.skin.ro