.

Vodafone România va organiza tragerea la sorți pentru câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro pe 19 aprilie, de la ora 15:00. Evenimentul va fi prezentat de vlogger-ul BRomania și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Vodafone România. Astfel, compania va identifica câștigătorul marelui premiu al campaniei „Vodafone te sărbătorește” care a fost concepută pentru a sărbători alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.  
 
Vodafone România a decis să acorde primul Audi RS5 Coupé deținătorului biletului extras câștigător în prima tragere la sorți organizată pe 12 aprilie, chiar dacă soluția software externă folosită pentru tragerea la sorți a influențat rezultatele prin sortarea biletelor extrase în mod aleator în ordinea alfabetică a codurilor de referință. Alexandru Ștefan Murariu, în vârstă de 26 de ani, din județul Constanța, a fost confirmat câștigătorul primului Audi RS5 Coupé.
 
Tragerea la sorți din 19 aprilie 2018 va fi realizată utilizând www.random.org, unul dintre cele mai cunoscute servicii la nivel mondial pentru generarea de numere în mod aleator. Vor fi extrase un bilet corespunzător marelui câștigător și 100 de bilete de rezervă, conform regulamentului campaniei. Biletul câștigător va intra în procesul de validare prevăzut în regulamentul campaniei și va fi publicat pe www.vodafone.ro, în aplicația My Vodafone, precum și pe pagina de Facebook a Vodafone România. 
 
Pentru fiecare șansă acumulată pe durata campaniei „Vodafone te sărbătorește”, între 15 februarie și 31 martie 2018, fiecare participant, identificat printr-un cod unic de referință, a primit un bilet care va intra în tragerea la sorți de pe 19 aprilie. Codurile unice de referință și biletele participanților sunt afișate în secțiunea dedicată campaniei din aplicația My Vodafone.