.

K Tech '“ Ultra PRO a inaugurat marți 16 august 2005 un nou magazin Ultra PRO Computers în București.

Acesta dispune de o suprafață de 176 mp, fiind situat pe bd. Mihai Bravu 107-119. Investiția a atins cifra de 120.000 USD, reprezentând costurile pentru amenajarea spațiului și valoarea stocului de marfă disponibilă inițial.

Extinderea lanțului de retail al grupului K Tech '“ Ultra PRO are ca scop oferirea de produse și servicii profesionale IT locuitorilor din această zonă a Bucureștiului și consolidarea prezenței grupului în capitală.

Grupul K Tech - Ultra PRO este una din cele mai importante prezențe de pe piața românească de IT, desfășurând activități atât în segmentul de retail (prin Ultra PRO Computers) cât și în cel de distribuție (prin K Tech Electronics).
În 2004 grupul K Tech '“ Ultra PRO a obținut o cifră de afaceri de 66,5 milioane dolari, în creștere cu 42,09 % comparativ cu anul 2003. În primul trimestru al lui 2005, grupul a obținut o cifră de afaceri de 20,5 milioane USD, în creștere cu 34,8% față de aceeași perioadă a anului 2004. La sfâfrșitul lunii iulie 2005, lanțul de retail era alcătuit din 65 magazine, din care 19 în București și restul acoperind orașele importante din țară.
În 2003 a fost înființată compania Ultra PRO Software. Specializată în solutii software și hardware integrate, aceasta pune la dispoziția clienților săi o ofertă diversificată. Din aceasta, remarcăm sistemul de pontaj și control acces ultraTracker, sistemul de supraveghere video ZSK și platforme e-commerce. Ultra PRO Software este o companie flexibilă, capabilă să creeze aplicații la cerere, conform specificațiilor clienților săi.
Grupul K Tech '“ Ultra PRO este prezent nu doar pe piața IT, asumându-și angajamente în sprijinirea generației tinere și foarte tinere '“ o componentă de bază pentru evoluția viitoare a societății. Faptul s-a concretizat în participarea constantă la evenimente dedicate acestui segment de vârstă (Ado Expo, Festivalul înghețatei, Baby Expo, concursul Piticot pentru preșcolari, etc.) sau în promoții speciale în anumite perioade ale anului.
Site web: www.ultrapro.ro