.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a publicat un nou trailer prin care dezvăluie noul mod de joc pentru TEKKEN 7 intitulat ULTIMATE TEKKEN BOWL. Indiferent dacă vorbim de popicari cu experiență sau de novici care încă învață secretele bowlingului, noul mod de joc oferă o distracție plăcută între capitole sau după o sesiune istovitoare de lupte online. Pe lângă noul mod de joc, producătorii pregătesc și un nou pachet de costume care extind și mai mult numărul de elemente cu care se pot personaliza luptătorii din joc.    

Noul DLC va fi lansat în luna august, dar trailerul care prezintă noutățile aduse poate fi deja vizionat pe YouTube: https://youtu.be/Ra2KsPSa32Y

În TEKKEN 7, toate conflictele sunt personale. Cel mai așteptat joc de lupte al momentului, TEKKEN 7 se va lansa pe PlayStation®4, pe Xbox One și pe PC prin intermediul STEAM®  pe 2 iunie 2017. Pentru a afla mai multe despre Tekken 7, vizitați pagina oficială Tekken.com.

 

Pentru a descoperi mai mutle despre conflictul Mishima urmăriți:

Pagina de web oficială: Tekken.com

Pagina Facebook oficială: @TekkenEU

Canalul Twitter oficial: @TEKKEN

Pagina oficială VK: VK.com/Tekken

 

Pentru a descoperi mai multe despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați https://www.bandainamcoent.eu fie pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU fie canalul de Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

 

Despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.

 

 

BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S., face parte din BANDAI NAMCO Holdings Inc., fiind unul dintre liderii din domeniul publicării și dezvoltării de conținut interactiv pe toate platformele, inclusiv consolele majore de jocuri video și PC, cu operațiuni de marketing și vânzări desfășurate în peste 50 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australasia.  Compania este cunoscută pentru dezvoltarea și publicarea unora dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video, inclusiv PAC-MAN™, Tekken™, SOULCALIBUR™, NARUTO™, NARUTO SHIPPUDEN™, Dragon Ball®, GALAGA™, RIDGE RACER™, Tales Of ™  și ACE COMBAT™. Mai multe informații despre companie pot fi găsite online, pe pagina http://www.bandainamcoent.eu