.

E-Boda a lansat o actualizare de software a versiunii Android 4.1.1 pentru tableta Supreme XL400QC. Noua versiune aduce o stabilitate mai mare a sistemului de operare și rezolvă bug-urile semnalate în prima versiune. "Vrem să ne asigurăm că utilizatorii noștri se bucură de cea mai bună experiență cu produsele lor E-Boda. De aceea, suntem atenți la nevoile lor pentru a ne îmbunătăți serviciile constant", precizează Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. Noua versiune de firmware poate fi descărcată de pe site-ul www.e-boda.ro, din secțiunea Download, împreună cu kit-ul de instalare.E-Boda Supreme XL400QC a fost prima tabletă românească cu procesor Quad Core și display de 10.1".

Noul update de software optimizează modul de funcționare a procesorului Quad Core, pentru a oferi utilizatorilor o experiență multimedia cu adevărat captivantă. Aplicațiile rulează mai fluid, utilizatorii putând să își încerce îndemânarea cu cele mai complexe jocuri. De asemenea, noua versiune rezolvă și o serie de bug-uri semnalate de utilizatori. Update-ul previne blocare tabletei în aplicații, în momentul în care aceasta iese din raza de acoperire a Internetului Wi-Fi.

Modelul lansat la finalul lunii aprilie a fost bine primit în rândul utilizatorilor. Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, memorie de 1 GB RAM și un procesor grafic MultiCore, pentru a face față cu brio celor mai complexe jocuri și aplicații, stocate în memoria internă de dimensiuni generoase, de 16 GB. Carcasa elegantă, realizată din aluminiu și plastic pentru a rezista șocurilor cotidiene, integrează un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800, capabil să redea conținut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară și unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experiență de mobile gaming cu adevărat spectaculoasă, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere în 5 puncte simultan, permițând astfel gesturi complexe.