.

Toți utilizatorii Cartelei COSMOTE pot comunica nelimitat cu 1 eurocent dacă își activează noua extraopțiune disponibilă până la data de 30 iunie, a anunțat operatorul pe 14 mai. Astfel, pentru 2 Euro/lună, utilizatorii de Cartela COSMOTE pot beneficia nelimitat de tariful de 1 eurocent atât pentru minutul de convorbire cât și pentru mesaje scrise în rețea. În plus, extraopțiunea mai oferă un tarif redus de 9 eurocenți/minut pentru apeluri către toate rețelele naționale.

„Aceasta este prima extraopțiune care oferă utilizatorilor de telefonie mobilă posibilitatea să vorbească și să trimită mesaje în rețea la un tarif extrem de avantajos, același pentru ambele servicii, fără să existe limitări orare sau privitoare la numărul celor cu care poți comunica", declară Mihaela Cavaleru, Șef Birou Produse și Servicii Preplătite, COSMOTE România.

COSMOTE extinde, de asemenea, valabilitatea extraopțiunii de 400 de minute, 400 de SMS-uri în rețea și 10 minute naționale pentru 5 Euro/lună până la 30 iunie. Toți utilizatorii Cartelei COSMOTE care au o extraopțiune activă beneficiază de tariful către orice rețea de 9 eurocenți/minut, cel mai mic tarif unic către orice rețea pentru segmentul preplătit, precizează compania.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE care realizează reîncărcări ale contului lor cu minimum 5 Euro în fiecare lună, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piață, de cel puțin 24 de Euro pe an, în funcție de valoarea reîncărcării.