.

Vodafone România oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicația mobilă Zonga, promoțional, timp de un an de zile. “Este pentru prima dată când un operator telecom integrează muzică nelimitată, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid. Ne bucurăm să oferim acest beneficiu tuturor clienților Cartelei Vodafone, cu atât mai mult cu cât serviciul este gratuit timp de un an de zile, iar avantajele utilizării unei aplicații dedicate de muzică sunt nenumărate, față de streaming-ul video. Spre exemplu, consumul de trafic de Internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consumă de 3 ori mai puțin din autonomia bateriei. În ultima lună, Zonga a înregistrat rezultate impresionante: comparativ cu luna precedentă, numărul de liste de melodii create zilnic s-a triplat, iar numărul de utilizatori activi zilnic s-a dublat”, precizează Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone România. Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conținut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii și pune la dispoziția utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artiști români și străini.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o sectiune sociala, unde pot gasi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele si preferintele fiecarui utilizator sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android/Windows Phone). Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicatie pot fi descarcate si ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet.

“Zonga este, la ora actuală, cea mai dinamică aplicație muzicală din România - avem 25 de milioane de melodii ale artiștilor români și internaționali și sute de playlist-uri cu recomandări, actualizate zilnic, pentru toate gusturile muzicale. De la integrarea serviciului Zonga pentru utilizatorii prepaid ai Vodafone Romania, numarul total de descarcari ale aplicatiei, din Playstore sau Apple Store, a crescut cu 120%. In prezent, vorbim de peste 2 milioane de ascultari lunare, peste 60% dintre ele fiind facute de pe smartphone”, precizează Sergiu Biris, Fondator si CEO Zonga.

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

www.vodafone.com