.

Utilizatorii COSMOTE pot accesa, direct pe telefonul mobil, programul curselor a peste 7.000 de trasee de autocar, microbuz și tren, atât din România cât și din Europa, printr-o nouă aplicație a serviciul i-mode, a anunțat compania pe 13 martie. Noua facilitate este introdusă în premieră pe piața de telefonie mobilă din România, în colaborare cu portalul Autogari.RO, și este disponibilă în mod gratuit pentru toți utilizatorii i-mode în secțiunea Info & Hărți, a anunțat compania pe 13 martie.

Site-ul furnizează informații privind orarul curselor, prețul biletelor și date de contact ale companiilor care operează aceste curse, sau chiar informații despre închirieri de autocare. Cautarea este simplificată, utilizatorul introduce doar numele localității de plecare și a celei de sosire, iar sistemul îi afișează opțiunile existente, atât pentru transportul auto cât și pentru cel feroviar.

În prezent, i-mode pune la dispoziție peste 76 de site-uri, special dimensionate pentru acest serviciu, care oferă accees instantaneu la aplicațiile dorite.

Conform rapoartelor de trafic pentru anul 2007, cele mai populare categorii i-mode au fost Jocuri, Tonuri de Apel & Wallpapers, Știri și Divertisment.

Autogări.RO este cel mai complet portal dedicat pentru informarea on-line privind transportul de persoane în trafic interurban și internațional. Autogari.RO este un site gestionat de BILETERIA SRL, o companie specializată în dezvoltarea soluțiilor software și furnizarea serviciilor on-line.