.

UTOK anunță introducerea „Next Day Service", programul prin care clienții au parte de service în termen de o zi lucrătoare . UTOK a demonstrat că tehnologia poate fi cu adevărat accesibilă prin disponibilitatea celei mai variate game de smartphones și tablete lansate simultan până acum în România și continuă lista premierelor prin asigurarea clienților săi a service-ului finalizat în termen de o zi lucrătoare. „Clienții noștri au demonstrat că tehnologia merită să fie accesibilă, de aceea venim în întâmpinarea lor cu un program de service unic în România. Prin acesta vrem să ne asigurăm că toți clienții noștri se pot bucura cât mai mult posibil de tehnologia și produsele UTOK. "Next Day Service" este pasul firesc în îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre", precizează Cristina Bartan, Director Marketing UTOK.

UTOK pune pe primul loc nevoile utilizatorilor, de aceea „Next Day Service" va pune capat perioadelor lungi de care produsele au nevoie pentru a fi reparate. Toate smartphone-urile si tabletele UTOK aflate in perioada de garantie beneficiaza de „Next Day Service" in cadrul centrului service UTOK. Acest serviciu presupune ca, dupa receptionarea produsului in service diagnosticarea, reparatia (sau schimbarea) si programarea pentru returnarea catre utilizator sa aiba loc in termen de o zi lucratoare.

UTOK considera ca tehnologia trebuie sa fie accesibila tuturor, iar prin lansarea „Next Day Service" clientii se pot bucura de inca un beneficiu de calitate marca UTOK. „Next Day Service" este valabil incepand cu data de 10 decembrie 2013.

Toate detaliile despre „Next Day Service" sunt disponibile pe www.utok.com.

Despre UTOK. UTOK isi propune sa aduca in prezent tehnologiile viitorului. Si vrem ca acest viitor sa fie unul prietenos. Intr-o lume in care tehnologiile apar si evolueaza atat de rapid, in care inovatia impune felul in care traim, avem nevoie sa ne schimbam modul de gandire, sa nu ne simtim amenintati de progres. A sosit timpul ca tehnologia sa fie accesibila. Este momentul ca si cele mai avansate gadgeturi sa fie usor de inteles, de obtinut, de utilizat.