.

După cele două campanii de reduceri masive – Early Black Friday și Black Friday -,compania QuickMobile a totalizat vânzări de peste 3,8 milioane de euro, prin cele 34 de showroom-uri din toată țara și prin intermediul magazinului online. Românii au fost atrași mai ales de reducerile semnificative, de 50%, la toate accesoriile pentru telefoane, laptopuri și tablete disponbile în rețeaua QuickMobile. "Suntem fericiți că am reușit să ne depășim estimările de vânzări pentru cele două campanii de reduceri – Early Black Friday și Black Friday. Ne-a ajutat foarte mult și schimbarea serverului, care nu ne-a dezamăgit nici măcar un minut în toată această perioadă. Surprizele pentru clienții QuickMobile nu se opresc aici, însă. În fiecare weekend, fără excepție, noi organizăm <> – o campanie anume gândită, pentru a le oferi posibilitatea tuturor românilor să-și achiziționeze produsele dorite la prețuri speciale.", precizează Tudor Èšiboc, CEO QuickMobile.

Expert în zona de mobile - tot ce înseamnă telefonie mobilă, tablete și laptopuri, dar și accesorii necesare pentru aceste produse -, QuickMobile a pregătit și pentru ziua de 29 noiembrie reduceri speciale pentru toți clienții săi. Cele mai vândute produse au fost, ca și în campania inițială, accesoriile pentru telefoane, laptopuri și tablete, disponibile la prețuri excepționale, cu 50% mai mici. Mai mult, cumpărătorii au apreciat și reducerile de 99% la toate garanțiile extra +1 an și extra +2 ani, care veneau împreună cu pachetul de Service Express.

Compania QuickMobile a fost înființată în 2005 și a ajuns în prezent unul dintre liderii pieței importatorilor și distribuitorilor oficiali din România pentru nenumărate branduri de telefoane, tablete și accesorii din întreaga lume. În anul 2012, QuickMobile a înregistrat o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro. În prezent, QuickMobile se află la dispoziția clienților prin intermediul magazinului online, dar și prin cele 14 showroom-uri premium și cele 20 de showroom-uri deschise în parteneriat cu Real Hypermarket. Echipa QuickMobile reunește peste 150 de angajați, printre care 10 specialiști logisticieni. Depozitul companiei contabilizează un stoc permanent în valoare de 1 milion de euro.

Detalii pe www.quickmobile.ro și www.facebook.com/Quickmobilero.