.

Xerox a lansat imprimanta alb-negru Phaser 3610 și multifuncționalul WorkCentre 3615, ambele destinate susținerii productivității sporite din cadrul IMM-urilor. Noile echipamente asigură eficientizarea fluxurilor de documente, prin tipărirea la viteze mari a materialelor, la o calitate superioară, cu aspect profesional, oriunde în birou, cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi opționale. Tipărind la o viteză de 47 de pagini pe minut, imprimanta alb-negru Phaser 3610 și multifuncționalul WorkCentre 3615 sunt printre cele mai rapide echipamente din categoriile lor. Ambele pot fi echipate cu până la trei tăvi suplimentare de alimentare cu câte 550 de coli, ajungând la un total de 2.350 de coli. Rezoluția de 1200x1200 dpi asigură o calitate foarte bună a imaginilor.

Cu ajutorul Apple AirPrint, disponibil pe ambele echipamente, utilizatorii pot tipări documente direct de pe propriile dispozitive mobile iOS, atunci când sunt conectați la rețeaua de la birou. Atunci când nu sunt la birou, angajații pot folosi Xerox PrintBack pentru a tipări documente pe imprimanta de la birou. Noile dispozitive vor fi primele din categoriile lor care utilizează un sistem inedit de mărire a spațiului de stocare prin intermediul cardului SD de 4GB, ce poate fi instalat opțional. Utilizatorii vor beneficia nu doar de spațiul de stocare extins, ci și de funcțiile avansate de securizare a datelor oferite de un card de memorie SD. De asemenea, funcția standard Secure Print contribuie la sporirea securității informației, prin utilizarea codurilor de acces la echipament.

Consumabilele cu toner Xerox EA contribuie la obținerea de imagini mai clare și o calitate remarcabilă a imprimării. Tonerul EA se topește la o temperatură mult mai mică decât cea a tonerului obișnuit, generând o economie de energie mai mare și reducând emisiile de CO2 în timpul producției cu aproximativ 28%.

Totodată, cartușele de toner cu capacitate ultra-extinsă permit economisirea timpului necesar schimbării consumabilului și evitarea pauzelor de producție cauzate de nefuncționarea echipamentului.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici și peste 500 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.