.

Începând cu luna noiembrie, RCS & RDS va oferi abonaților săi Internet cu viteze de până la 500 Mbps și 1 Gbps (1000 Mbps), în abonamentele Digi Net Fiberlink 500 și Digi Net Fiberlink 1000, în valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus. "Cu această ofertă vrem să pregătim utilizatorii pentru viitor. Informația ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauții au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale și viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 și Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de până la 500 Mbps, respectiv până la 1000 Mbps, abonații Digi se conectează astăzi la viteza viitorului!", precizează Valentin Popoviciu (foto), Director Dezvoltare al RCS & RDS.

Prin această ofertă, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piața din țara noastră, oferind, cu o acoperire semnificativă, internetul fix cu:

cea mai mare viteză de download și de upload;

cel mai mic preț pentru astfel de viteze;

cea mai bună acoperire la nivel național.

Abonamentele se adresează clienților persoane fizice și pot fi oferite de către companie în rețelele sale din toată țara, în peste 150 de localități, în zonele urbane, dar și în cele periferice și rurale, ca urmare a investițiilor continue în noi tehnologii și în extinderile permanente ale rețelelor de fibră optică.