.

Din 12 decembrie, cărțile din Biblioteca Digitală ajung în casele românilor, într-o serie de design-uri inovatoare, care îmbină utilul, frumosul și accesibilitatea. Noua etapă continuă succesul proiectului Biblioteca Digitală, pornit în urmă cu un an în spațiile publice și lansat recent în 300 de licee din toată țara. "Biblioteca Digitală este unul dintre proiectele care exprimă poate cel mai bine esența brand-ului Vodafone: susținerea progresului comunității cu ajutorul tehnologiei. Am vazut, în diferitele etape ale Bibliotecii Digitale, mulți oameni entuziasmați de inovația și creativitatea acestei idei, scanând curioși codurile QR ale cărților și bucurându-se de accesul atât de facil la lectură. Acum, prin acest pas îndrăzneț, Biblioteca Digitală pătrunde în spațiul personal al oamenilor într-un mod care probabil anticipează biblioteca viitorului ", precizează Romina Tazlaoanu, Senior Manager, Brand Consumer Communications, Vodafone România.

Utilizatorii care doresc sa isi decoreze casa cu Biblioteca Digitala se pot inscrie pe site-ul www.tapet.bibliotecapemobil.ro, unde pot sa isi aleaga titlurile de carte, versiunile de design si obiectele ilustrate.

Utilizatorii pot alege dintr-o lista ce se actualizeaza permanent si cuprinde, in acest moment, 110 titluri de carte. In biblioteca incap pana 87 de carti, iar costul unei role de tapet este de 363 lei si include transportul in toata tara. Dimensiunea standard a unei role este de 1,04 x 2,50m.

Biblioteca Digitala Vodafone este un proiect dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu BookLand si McCann Erickson Romania. Biblioteca Digitala este un proiect initiat de Vodafone in august 2012, odata cu lansarea primei biblioteci digitale de la metrou din Romania, in parteneriat cu editura Humanitas. In februarie 2013, Vodafone a relansat proiectul digital, cu peste cinci sute de titluri noi de carti si audiobook-uri. De la lansarea din august 2012 si pana in prezent, s-au inregistrat 145.000 de descarcari complete din Biblioteca Digitala.

Biblioteca Digitala a fost premiata la mai multe festivaluri importante, pe parcursul acestui an:

Silver Lion la categoria Promo&Activations, Silver Lion la categoria Media si Bronze Lion la recent la categoria Direct, in cadrul Cannes Lions 2013

Silver Effie la categoria Media, in cadrul Effie 2013

Gold la categoria Media si Silver la categoria Interactive, in cadrul Eurobest 2013

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.