.

Din 5 noiembrie Vodafone România lansează VoLTE, o inovație în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale rețelei. De asemenea, Vodafone testează și Call+, un serviciu revoluționar, ce oferă mai multă interacțiune, productivitate și personalitate apelurilor de voce. Vodafone este primul operator din România și printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE și demonstrează capabilitățile Call+. “Promisiunea noastră ce pornește de la Supernet se extinde de acum cu un nou element, VoLTE, ce redefinește modul în care utilizatorii noștri experimentează apelurile. Dezvoltarile noastre tehnologice ne permit să inovăm în continuare în domeniul serviciilor de voce și să evoluăm de la apelurile tradiționale la vocea HD și acum, prin intermediul VoLTE, la revoluționarul Call+. Noul serviciu le permite utilizatorilor să comute fără întreruperi între apelurile de voce și video în cadrul aceleiași conversații și să partajeze fișiere multimedia, pentru o experiență mai interactive, productivă și personală. Din nou, transformăm smartphone-urile utilizatorilor noștri în terminale și mai inteligente”, precizează Ravinder Takkar (foto), President & CEO, Vodafone România.

VoLTE foloseste retelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de retelele traditionale celulare, care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date. Call+ este un serviciu Vodafone bazat pe tehnologia VoLTE, ce permite apelantului sa adauge mai multa informatie pe ecranul persoanei apelate, cum ar fi prioritatea apelului, subiectul discutiei si o imagine. Cand apelul este in curs, interlocutorii pot partaja continut multimedia, ce va fi afisat pe ambele display-uri ale celor doua terminale, precum si sa treaca fara intreruperi din apel de voce in convorbire video si inapoi.

Terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone Romania sunt Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 si Huawei Ascent P7. Lista terminalelor compatibile evolueaza in permanenta.   

VoLTE este o inovatie de retea ce redefineste serviciile de voce, sub umbrela Supernet
 
Call+ asigura mai multa interactivitate, productivitate si personalitate apelurilor de voce, prin intermediul tehnologiei VoLTE

Vodafone este primul operator din Romania si printre primii operatori din Europa care lanseaza tehnologia VoLTE si testeaza serviciile Call+

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.