.

Vodafone România anunță că Alexandru Ștefan Murariu, în vârstă de 26 de ani, din județul Constanța, a câștigat primul Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro, în urma tragerii la sorți din 12 aprilie 2018 și a finalizării procesului de confirmare prevăzut în regulamentul campaniei „Vodafone te sărbătorește”. Alexandru Ștefan Murariu a intrat în tragerea la sorți cu 53 de bilete.
 
Vodafone România va continua să sărbătorească recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea oferind participanților la campania „Vodafone te sărbătorește” o nouă șansă de a câștiga un al doilea Audi RS5 Coupé, în valoare de 129.000 de euro. Compania a luat această decizie după ce soluția software externă folosită pentru prima tragere la sorți a extras în mod aleator biletele și codurile de referință corespunzătoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a sortat în ordinea alfabetică a codurilor de referință, astfel influențând rezultatul final al extragerii.
 
Vodafone România va anunța în curând detaliile despre a doua tragere la sorți care va oferi oportunitatea de a câștiga marele premiu tuturor participanților care au intrat în prima extragere, cu excepția câștigătorului confirmat după tragerea la sorți din 12 aprilie. Pentru fiecare șansă acumulată pe durata campaniei „Vodafone te sărbătorește”, între 15 februarie și 31 martie 2018, fiecare participant, identificat printr-un cod unic de referință, a primit un bilet care a intrat în tragerea la sorți. Codurile unice de referință și biletele participanților sunt afișate în secțiunea dedicată campaniei din aplicația My Vodafone.