.

De la 1 septembrie Vodafone oferă utilizatorilor săi acces la serviciile de roaming 4G în 15 țări din lume, fără costuri suplimentare față de tarifele curente de roaming. Astfel, Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă de acum în aria de acoperire și Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveția, Franța, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda și Taiwan. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, și în Portugalia, Spania, Grecia și Italia. Vodafone România va continua să extindă, într-un ritm susținut, lista țărilor în care oferă servicii de roaming 4G. “De acum, utilizatorii Vodafone România care călătoresc în 15 țări din lume beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare, pentru a se putea bucura de conexiuni de mare viteză pentru streaming video, muzică, navigare online și multe altele, oriunde s-ar afla. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinațiilor de roaming 4G pentru români, ci oferă și utilizatorilor care călătoresc în România acces la rețeaua sa avansată 4G, certificată în repetate rânduri”, precizează Giovanni Chiarelli (foto), Chief Technology Officer, Vodafone România.

Utilizatorii Vodafone Romania se pot bucura de serviciile de roaming 4G cand calatoresc in strainatate, in aceleasi conditii ca si in tara. Special  pentru clientii care utilizeaza serviciile de roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, optiunea costa doar 1.5 Euro/zi pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse in abonament si 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Optiunea “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa acceseze minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament si atunci cand calatoresc in strainatate.

In Romania, Vodafone, cea mai performanta retea de date, are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

www.vodafone.com