.

Vodafone România oferă noile produse Apple începând din 21 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, cele mai avansate smartphone-uri iPhone de până acum, precum și iPhone XR, oferind astfel cele mai noi inovații iPhone pentru mai mulți oameni. 
 
 
Clienții vor putea realiza precomenzi pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max începând cu 21 septembrie și pentru iPhone Xr începând cu 19 octombrie pe www.vodafone.ro și în magazinele Vodafone România. 
 
 
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.