.

Vodafone introduce serviciul de recunoaștere automată a vorbirii (Automatic Speech Recognition), pentru abonații care apelează serviciul de Relații cu Clienții la numărul *222. “Căutăm în mod continuu să inovăm și să oferim abonaților noștri o experiență superioară de utilizare a serviciilor Vodafone, iar acum, prin soluția intuitivă de recunoaștere automată a vorbirii, serviciul de Relații cu Clienții devine mai eficient și mai ușor de utilizat. Prin această tehnologie inovatoare, utilizatorii noștri beneficiază de interacțiuni mai rapide și de răspunsuri directe în cadrul serviciului de Relații cu Clienții, prin intermediul vocii, fără nevoia de a naviga între diferite opțiuni”, precizează Ana Alexe (foto), Director, Customer Operations, Vodafone România.

Cu noul serviciu de recunoastere automata a vorbirii, abonatii incep instantaneu convorbirea, iar timpul petrecut pentru a gasi raspunsul solicitarilorse reduce. Clientii isi pot exprima solicitarea succinct, iar sistemul recunoaste instant mesajul rostit de utilizator, analizeaza cererea si ofera un raspuns sau directioneaza apelul catre echipa potrivita pentru a oferi o rezolvare.

Astfel, noua solutie le permite abonatilor sa isi foloseasca propriile cuvinte pentru a descrie motivul apelului, elimina complexitatea navigarii si genereaza o rezolvare mai rapida si mai eficienta.

Vodafone inoveaza in permanenta in domeniul Relatiilor cu Clientii, iar recunoasterea automata a vorbirii continua strategia ce include si o alta premiera pentru piata romaneasca de telecomunicatii - lansarea serviciilor de Chat Mobil, din luna februarie a acestui an.

In perioada urmatoare, Vodafone Romania va lucra la imbunatatirea ratei de recunoastere si, implicit, a numarului de clienti care pot primi instant o rezolutie. Serviciul va fi extins, gradual, atat din punct de vedere al functionalitatilor, cat si al accesibilitatii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

www.vodafone.com