.

Pentru 3 ani Vodafone va fi partener oficial și Rețeaua Mobilă Oficială a competiției.

Vodafone a anunțat miercuri 23 noiembrie că a încheiat un acord exclusiv pe 3 ani pentru sponsorizarea competiției de fotbal de club UEFA Champions League începând cu 1 iulie 2006. Prin contractul de sponsorizare Vodafone va deveni Partener Oficial și Rețeaua Mobilă Oficială a UEFA Champions League.

Noul parteneriat va permite tuturor companiilor din grupul Vodafone, rețelelor partenere și celor afiliate să ofere clienților lor acces la cea mai mare și mai prestigioasă competiție a cluburilor de fotbal.

Vodafone va oferi conținut cu selecții video și alerte de goluri de la toate meciurile campionatului UEFA prin portalul Vodafone live! cu 3G. Acordul cu UEFA are 2 componente: sponsorizarea și conținutul. Ca sponsor, operatorul devine nu numai partener oficial și rețea mobilă oficială a competiției, ci obține și drepturi extinse de branding și găzduire și un pachet substanțial de spațiu publicitar. În ce privește conținutul, Vodafone va adăuga la conținutul existent legat de UEFA și alerte video ale golurilor meciurilor, selecții video din joc, toate susținute de servicii text oficiale și de date pe portalul Vodafone live!