.

Pentru a sărbători a 10-a aniversare a liniei de hard disk-uri externe portabile My Passport, WD, o companie a Western Digital , a anunţat lansarea a două modele aniversare. “Zece ani reprezintă un punct de referinţă indiferent de standardele la care ne raportăm. Suntem mândri că am reuşit în toată această perioadă să reinventăm linia My Passport astfel încât să corespundă nevoilor utilizatorilor. Cu această ocazie dorim să mulţumim tuturor utilizatorilor noştri pentru feedback-ul permanent pe care ni l-au acordat în toţi aceşti ani. Acest fapt a transformat My Passport în cel mai popular hard disk extern”, precizează Tony Tate, Vice president şi General Manager al WD Content Solutions Unit. Mai mult de 60 de milioane de unităţi My Passport au fost vândute în ultimii 10 ani, totalizând aproximativ 42,000 de petabytes spaţiu de stocare.

Noile unităţi, My Passport Ultra™- Metal Edition şi My Passport Ultra - Anniversary Edition, integrează cu succes toate caracteristicile şi funcţiile dobândite de linia de hard disk-uri în ultimii 10 ani. Modelele au un design nou, rafinat, o capacitate de stocare de maxim 2TB şi permit protejarea conţinutului şi realizarea de back-up de fişiere. Mai mult, se pot integra în cloud.

Cele două unităţi de stocare folosesc carcase din aluminiu, fapt care oferă atât un efect vizual nou şi elegant, cât şi o protecţie crescută împotriva şocurilor zilnice la care un astfel de echipament poate fi supus. Adiţional, unităţile oferă utilizatorilor posibilitatea de criptare hardware şi protecţie prin parolă, pentru a preveni accesarea de către persoane neautorizate a conţinutului stocat. Astfel, datele vor fi în siguranţă chiar dacă dispozitivul este pierdut sau furat.

Pentru o protecţie suplimentară şi pentru partajarea de la distanţă a fişierelor, My Passport Ultra - Metal Edition include software-ul WD SmartWare™ Pro. Acesta permite integrarea cu Dropbox, permiţând utilizatorilor să salveze conţinut de pe un computer pe unitatea de stocare WD şi de pe unitate direct în Cloud, şi invers. Această caracteristică transformă My Passport în varianta optimă pentru back-up, protecţie şi stocare de date.

My Passport Ultra - Metal Edition este deja disponibil în ofertele distribuitorilor autorizaţi WD, urmând ca My Passport Ultra - Anniversary Edition să fie disponibil la începutul lunii septembrie. Ambele produse au o garanţie regională de 3 ani.

Despre WD
WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen lung şi lider în industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de înaltă performanţă şi discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piaţă se numără: echipamente şi sisteme de stocare, produse de reţelistică, media playere şi soluţii software care ajută oamenii din toată lumea să salveze, stocheze, protejeze date şi să le distribuie uşor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a înfiinţat în 1970 şi are sediul central în Irvine, California.

www.wd.com