.

Ai o pasiune pe care ai transformat-o în business? Ai un start-up și un produs care generează deja venituri și îți dorești să îți dezvolți afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipă entuziastă, dar  dificultățile legate de finanțare încetinesc evoluția proiectului? 
 
Sprijin în valoare de câte 10.000 de euro pentru zece start-up-uri finaliste 
 
Telekom Romania te ajută să îți îndeplinești toate aceste dorințe, prin programul WeAccelerate, menit să încurajeze digitalizarea antreprenoriatului românesc, precizează Profit.ro.
 
 
Înscrie-ți start-up-ul în program și poti fi unul dintre cei 10 finaliști ai competiției, care vor beneficia de susținere a activității de antreprenoriat în valoare de 10.000 de euro constând în 6.000 de euro finanțare, șase luni de chirie subvenționată, mentorat, consultanță în domeniul promovării online precum și campanii de promovare în mediul online. 
 
WeAccelerate este prima inițiativă dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite să sărbătorească fiecare 100.000 de antreprenori “eliberați” cu portofoliul Freedom, precizează Profit.ro.