.

X-watch 4 este noul vârf de gamă al smartwatch-urilor Evolio care dispune de o interfață grafică nouă, ultramodernă iar interacțiunea cu ecranul tactil este extrem de rapidă datorită memoriei RAM extinse și a celui mai nou Procesor Mediatek, MTK2502C, cu care este echipat. X-Watch 4 te ține mereu conectat la smartphone prin Bluetooth 4.0 și 3.0. recepționând mesaje, e-mailuri și orice alte notificări fie că e vorba de Facebook, Whatsapp sau Twiter. Mai mult, se pot prelua sau efectua apeluri direct prin intermediul ceasului sau poți trimite SMS-uri predefinite.

Una din funcțiile remarcabile este cea de control de la distanță a smarphone-ului prin intermediul Siri sau Google Talk. Poți controla player-ul de muzică al telefonului, camera foto sau poți fi mereu la curent cu prognoza meteo.

X-Watch 4 se remarcă prin ecranul IPS complet circular, cu rezoluție 240x240 și luminozitate excepțională, ce permit citirea cu ușurință a informațiilor chiar și în lumina solară.

X-Watch 4 este revoluționar în ceea ce privește monitorizarea activității fizice și a parametrilor de sănătate a utilizatorului. Astfel prin intermediul ceasului utilizatorul dispune de diverse statistici cu privire la activitățile fizice, calitatea somnului și nivelul de sedentarism precum și monitorizarea pulsului.


 
Cu funcția de antrenor personal îți poți monitoriza activitatea, vei avea obiective bine stabilite, monitorizarea recordurilor. Există posibilitatea de selectare între cele 4 moduri de antrenament, iar smartwatch-ul te va ghida pas cu pas de la încălzire și până la procesul de recuperare. Performanțele tale sunt monitorizate în grafice disponibile pe ecranul ceasului inteligent.

Unul din capitolele la care X-Watch 4 excelează este cel al posibilităților de personalizare. În funcție de preferințe, ecranul poate fi customizat cu una din cele 6 variante preinstalate, precum și variante care se pot descărca prin intermediul aplicației dedicate. Curelele există în multiple variante de culori și se poate opta pentru o carcasă metalica neagră sau pentru una neagră.

X-Watch 4 are un preț recomandat de vânzare de 349 lei pentru varianta neagră cu curea siliconică și de 399 lei pentru varianta silver cu curea metalică.

Primele 50 de bucați comandate pe site-ul Evolioshop.com beneficiază de un discount promoțional de lansare de 25%. Promoția de lansare începe pe 10 ianuarie, ora 10:00.