.

Presa Xerox Color J75 a câștigat anul acesta premiul PRO Award pentru ușurința de utilizare, job management și calitatea remarcabilă a imaginilor color din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor, Buyers Laboratory (BLI). „Presa Xerox Color J75, care este ușor de operat și asigură o calitate excelentă a imaginii per ansamblu, reprezintă o alegere foarte bună pentru centrele de producție care tipăresc volume mici spre medii", precizează George Mikolay, senior product editor pentru A3/Copier MFPs, BLI. Echipamentul Xerox J75 prezintă un spectrofotometru standard inclus care permite calibrarea automată a culorii, menținând aceeași calitate de imprimare de la prima până la ultima pagină tipărită, fără a fi nevoie de operatori care să scaneze documente manual printr-un spectrofotometru extern. Xerox Color J75 asigură linii fine și reproduce foarte clar fonturile, inclusiv cele de dimensiuni foarte mici, oferind culoare la o calitate foarte bună, chiar și atunci când funcționează cu setările inițiale.

"Având o productivitate foarte ridicată atunci când folosește media cu o greutate mare și când trece de la modul de imprimare a scrisorilor la cel pentru coperți/cărți, Xerox Color J75 simplifică și automatizează operațiunile care solicită, de regulă, mult mai multă intervenție manuală în cazul echipamentelor competitoare", afirmă George Mikolay. Un exemplu este noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) care automatizează registrația față-verso și alte ajustări privind calitatea imaginilor. "Dacă operatorii trebuie să facă măsurători ale documentelor tipărite și apoi să introducă manual informațiile, noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) rezolvă majoritatea operațiunilor, calculează automat profilul pentru diferite tipuri de hârtie, greutate și mărime, permițând ca înregistrarea profilelor să se facă individual pentru fiecare operațiune."

"Grație presei Xerox Color J75, managementul culorii și registrația față/verso sunt operațiuni care au o acuratețe perfectă", spune Brian Segnit, Marketing Manager pentru Xerox’s Graphic Communications Operations. "Producția și mediile de lucru din întreprinderi se bazează pe Xerox pentru operațiunile esențiale și solicitante, iar J75 demonstrează caracteristici similare unei prese mari, ocupând un spațiu redus și fiind accesibilă ca preț."

Presa digitală color Xerox Color J75 poate realiza o gamă largă de operațiuni de producție necesare tipografiilor, centrelor de imprimare, agențiilor de creație și studiourilor foto specializate. Aceasta include instrumente noi, care simplifică modul prin care clienții obțin imagini color de calitate și maximizează timpul de funcționare. Utilizatorii pot să automatizeze cu ușurință registrația față/verso și să ajusteze densitatea pe toată suprafața de imprimare, fără a avea nevoie de un specialist. Echipamentul tipărește aplicații complexe, pe o gamă largă de tipuri de hârtie, cu gramaje de până la 300 gsm și la o viteză de până la 75 de pagini pe minut. Mai multe echipamente Color J75 au fost instalate anul trecut de Xerox România la sediile companiilor, asigurând rezultate foarte bune în materie de productivitate, calitate a imprimării și eficiență.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de peste 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici și peste 500 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre Buyers Laboratory

Din 1961, Buyers Laboratory LLC (BLI) este un laborator global independent de testare a echipamentelor de birou. Pe lângă publicarea celor mai complete și precise rapoarte de testare din industrie despre echipamentele office de document imaging, compania este și sursa principală pentru testarea extinsă a suporturilor de imprimare și a consumabilelor, dar și pentru baze de date extinse cu specificații/prețuri despre multifuncționale, imprimante, scanere și faxuri. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://www.buyerslab.com.