.

Presa digitală Xerox DocuColor 8080 a extins gama de aplicaţii, a sporit productivitatea şi calitatea materialelor realizate in-house la agenţia Century Image, specializată în realizarea de design grafic. „DocuColor 8080 are la bază un concept modular și adaptabil, astfel încât aplicaţiile de design grafic ale Century Image pot fi tipărite la o calitate impecabilă”, precizează Răzvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education Xerox România. „De asemenea, presa oferă opțiuni în linie precum dispozitivele de legare și stivuitorul de mare capacitate, dar și dispozitivele de finisare standard și profesional şi, nu în ultimul rând, posibilitatea de a adăuga noi aplicații, sporind nivelul de productivitate.” În 2013, prin accesarea unor fonduri europene, Century Image a achiziţionat presa digitală Xerox DocuColor 8080, pentru a internaliza producţia de materiale de design grafic. Soluţia de imprimare a fost implementată de partenerul Xerox, compania 2M Digital.

În afara noului Xerox 8080, care este utlizat pentru tiraje medii şi mari, Century Image mai deține un Xerox 550 (pentru tiraje mici) și un XeroxColorQube 9302 (pentru producția de carte și formularistică).  

„Pe tot parcursul procesului de luare a deciziei, Century Image a beneficiat de tot suportul şi de expertiza noastră în domeniu”, a declarat Gheorghe Codreanu, Managing Director, 2M Digital. “Totodată, am fost deschişi către toate cerinţele agenţiei şi am oferit sesiuni de training, care au acoperit toate aspectele, de la utilizarea simplă, la utilizarea avansată a echipamentelor, pentru diverse aplicații complexe.”

Una dintre cerințele speciale ale Century Image a fost achiziționarea soft-ului MPhoto, prin care se pot realiza albume foto digitale prin simpla descărcare și instalare a soft-ului. MPhoto este o aplicație care le asigură clienților template-uri de pagini, de coperți, de efecte speciale, astfel încât aceştia se pot bucura de albume foto cu un aspect profesional.  

Atât presa digitală DocuColor 8080, cât și echipamentele de finisare din gama Fastbind îi permit acum agenţiei să le ofere clienților albume foto la o calitate similară tehnologiei foto, dar la un preț mai avantajos.

“Prin achiziția de echipamente digitale Xerox din domeniul Graphic Arts și a celor de finisare de ultimă generație, le asigurăm clienților noştri aplicaţii complexe, personalizate, la o calitate superioară, indiferent de tiraj. Noua tehnologie ne-a ajutat nu doar să creştem semnificativ cifra de afaceri, ci și profitul cu aproximativ 20%”, afirmă Horia Moașa, Director General, Century Image.

În prima lună în care acest echipament a funcționat efectiv, Century Image a ajuns la un volum de 50.000 de printuri A4 față, acesta fiind un start impresionant pentru o agenție specializată în creație și nu în producție.
 

Despre Xerox
De la inventarea xerografiei, de peste 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să îşi simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând organizaţii de toate mărimile să fie mai eficiente şi să se concentreze pe activităţile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienţi din peste 180 de ţări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale şi guvernamentale. Aflaţi mai multe informaţii pe www.xerox.com.

Despre Century Image
Century Image este prezentă pe piaţa locală din anul 2004 şi activează în diverse domenii, de la consultanță în management și afaceri, cercetări de piață, editură, consultanță în atragerea de finanțări europene, campanii electorale, PR, la fotografie, design grafic și print digital – acesta din urmă fiind domeniul principal de activitate al agenţiei.