.

Xerox a lansat în România presa Versant 2100, care tipărește o paletă largă de aplicații pentru arta grafică, într-o piață a marketingului digital unde aceste aplicații tipărite continuă să fie atractive. Tipărind la o viteză de 100 de pagini pe minut – potrivită pentru orice mediu de producție – presa îmbină viteza, calitatea superioară a imaginii și capabilitățile de automatizare pentru a crea aplicații color personalizate, broșuri, fotografii și alte produse complexe. Presa automatizează controlul culorii, asigurând culori dinamice într-un timp mai scurt și cu mai puține pierderi, cu ajutorul sistemului inovator Full Width Array integrat. De asemenea, menține registrul de culoare de la pagină la pagină pe întreg procesul de tipărire, folosind tehnologia Production Accurate Registration.

Presă mai asigură:

O calitate superioară a imaginii

Imprimă nuanțe fine, imagini clare, grafice și texte cu ajutorul noului Ultra HD Resolution – primul din industrie. Aplicațiile sunt procesate la o rezoluție de 1200 x 1200 dpi și până la 10 biți – ceea ce reprezintă cu 300% mai mulți pixeli și precizie a culorii decât standardul de 600 x 600.

Asigură imagini dinamice, cu un grad scăzut de luciu și folosește toner EA, oferind aceeași consistență a culorii pe parcursul imprimării.

Mai multă flexibilitate

Are trei opțiuni de tip controller - Xerox EX și EX-P 2100 Print Server, susținute de Fiery, și Xerox FreeFlow Print Server, care le permit utilizatorilor să adapteze presa la propriile nevoi de producție.

Acceptă o gamă largă de suporturi de imprimare, precum polyester și vinyl magnetic.

Cu ajutorul presei Xerox Versant 2100, furnizorii de servicii de imprimare au posibilitatea de a-și crește gama de aplicații realizate pentru clienți, folosind numeroasele opțiuni pentru fluxurile de lucru. De exemplu, cu Xerox FreeFlow Core, aceștia pot automatiza etape complexe de pregătire a materialelor pentru tipar, iar cu XMPie StoreFlow pot crea portaluri de servicii web-to-print.

Cu Xerox Stock Library Manager, centrele de imprimare pot simplifica managementul stocurilor de hârtie, adăugând ușor unele noi sau folosind stocuri aprobate preinstalate.

Despre Xerox

De la inventarea xerografiei, de peste 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să își simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând organizații de toate mărimile să fie mai eficiente și să se concentreze pe activitățile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienți din peste 180 de țări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale și guvernamentale.

www.xerox.com.