.

Echipamentul multifuncțional Xerox WorkCentre 5022/5024 asigură cea mai nouă metodă de imprimare, copiere, trimitere faxuri şi scanare color a documentelor de birou, contribuind, în acelaşi timp, la reducerea costurilor şi creşterea productivităţii companiilor. „WorkCentre 5022/5024 este ideal pentru lucrul cu documentele de zi cu zi, dar şi pentru operaţiuni mai complexe, precum crearea de broşuri sau postere, folosind tipuri de hârtie şi setări diverse”, precizează Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. „Datorită dimensiunilor sale compacte, WorkCentre 5022/5024 se pretează la spații de lucru mici şi astfel imprimantele, scanerele şi copiatoarele voluminoase pot fi înlocuite cu un singur echipament, care oferă putere și performanţă sporite.”

Cu o viteză de imprimare de până la 22-24 de pagini pe minut, WorkCentre 5022/5024 este extrem de performant pentru segmentul din care face parte, având o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 1.850 de pagini. Echipamentul permite utilizatorilor să folosească formate de hârtie de până la A3 sau 11 x 17 inch.

Multifuncţionalul WorkCentre 5022/5024 are o interfață interactivă nouă, astfel utilizatorii au la dispoziţie mai multe opţiuni din care pot alege setările necesare, cum ar fi posibilitatea de a reducere sau de a mări dimensiunea documentului, de a selecta modul pentru text sau grafică, sau de a configura imprimarea pe o faţă sau faţă-verso.

Funcţiile echipamentului oferă posibilitatea de scanare a documentelor color direct pe desktop. De asemenea, utilizatorii pot folosi reglaje fine pentru luminozitatea documentelor finale, astfel încât acestea să corespundă de fiecare dată specificaţiilor de lucru.

Utilizatorii pot adăuga echipamentului kit-ul opţional de reţea pentru a scana uşor fişierele color în format electronic. Imaginile scanate pot fi apoi editate cu software-ul OCR, care însoţeşte multifuncţionalul.

Noul WorkCentre 5022/5024 ajută companiile să-şi îndeplinească obiectivele legate de sustenabilitate, deoarece tonerul și cartușele de schimb respectă cele mai stricte standarde de mediu.

Despre Xerox
De la inventarea xerografiei, de peste 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să îşi simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând organizaţii de toate mărimile să fie mai eficiente şi să se concentreze pe activităţile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienţi din peste 180 de ţări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale şi guvernamentale.

www.xerox.com