.

Xerox a lansat în România platforma Xerox Global Partner Program, pentru a-i ajuta pe parteneri să își diversifice sursele de profit și să își consolideze relațiile cu clienții în contextul creșterii pieței firmelor mici și mijlocii. Mulțumită acestui program premiat, partenerii vor putea beneficia de inițiativele globale și regionale Xerox și de suport local pe partea de marketing din partea managerilor Xerox. „Global Partner Program demonstrează, încă o dată, faptul că rețeaua noastră de parteneri autorizați este o prioritate pentru companie”, precizează Sergiu Pop (foto), Channel Marketing Manager, Xerox România. „Ne dorim ca instrumentele și resursele noastre să fie cât mai accesibile pentru parteneri, pentru ca aceștia să se poate diferenția de competitorii lor și pentru a putea oferi servicii optimizate.” 
 
„Lansarea Global Partner Program pe piețele în curs de dezvoltare întărește angajamentul pe care ni l-am luat față de business-ul prin parteneri, acesta fiind unul dintre principalele noastre motoare de creștere,” spune Dave Dyas, președinte Xerox Developing Markets Organization. „Programul le oferă partenerilor actuali și viitori oportunități de a obține noi surse de profit și de a-și crește nivelul de competivitate pe piață.” 
 
Global Partner Program este conceput pentru a-i ajuta pe partenerii Xerox să se diferențieze de concurență, să aducă mai multă valoare în relația cu clienții actuali și să semneze contracte cu noi clienți. De asemenea, programul reprezintă o propunere optimizată pentru potențialii parteneri, oferindu-le acestora o gamă diversificată de produse și servicii. 
 
Odată autorizați, partenerii pot folosi o siglă Xerox Partner care le permite să utilizeze brandul companiei, în funcție de specializare și de nivelul de membru. Programul este disponibil pentru diverse categorii de parteneri și reselleri, incluzând partenerii monobrand, partenerii multi-brand care vând produse Xerox, furnizorii de soluții IT și resellerii.
 
Pe lângă România, programul se extinde și în America Latină, Brazilia, America Centrală și Caraibe, Orientul Mijlociu, Europa Centrală și de Est, țările din Eurasia, India și Rusia.
 
Puteți afla mai multe despre programul Xerox pentru partenerii autorizați la: https://partnerportal.xerox.com/dmo/. 
 
Despre Xerox
 
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient. Aflați mai multe pe www.xerox.com.