.

Compania Xerox a fost din nou evaluată în cadrul indexului FTSE4Good, care măsoară performanța companiilor în materie de practici de protejare a mediului, grijă pentru comunități și guvernanță corporativă. „În fiecare an, ne asigurăm că în cadrul companiei Xerox există o strategie sustenabilă privind impactul asupra mediului și comunităților și guvernanța corporativă”, precizează Michele Cahn, vice-președinte, Global Government Affairs, Sustainability & Citizenship, Xerox. „Un program robust de ESG este un lucru bun pentru business și aduce numeroase beneficii angajaților, clienților, acționarilor și, nu în ultimul rând, planetei.”
 
Xerox a obținut un scor perfect de 5.0 la categoriile protejarea mediului, componenta socială și guvernanța corporativă, precum și un punctaj de 96 din 100 în cadrul evaluării generale ESG (Environmental, Social and Governance).
 
 
Indexul FTSE4Good este gestionat de către Financial Times Stock Exchange, o unitate a diviziei Information Services a Bursei de Schimb de la Londra.
 
Xerox publică în fiecare an un raport privind responsabilitatea socială corporativă, demonstrând importanța comportamentului responsabil în cadrul ansamblului de valori al organizației. Noul raport de responsabilitate socială corporativă va fi disponibil în curând.
 
Despre Xerox
 
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient.