.

Multifuncționalul Xerox WorkCentre 7855, seria Phaser 7100 și soluțiile ConnectKey Share to Cloud și Mobile Print Cloud au câștigat premii Summer 2013 Pick din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor office, Buyers Laboratory (BLI). WorkCentre 7855, primul echipament care include ConnectKey și care a fost testat de BLI a obținut premiul pentru cel mai bun multifuncțional color A3, cu viteze de 51 până la 60 pagini pe minut (Outstanding 51 – to 60 – ppm A3 Color MFP). Seria Phaser 7100 a fost premiată pentru performanța sa privind eficiența energetică (Outstanding Achievement in Energy Efficiency). ConnectKey Share to Cloud a câștigat premiul pentru performanța în inovație (Outstanding Achievement in Innovation), iar Mobile Print Cloud a fost recunoscută drept o soluție excepțională de imprimare mobilă pentru companiile mici (Outstanding Small Business Mobile Print Solution).

Seria de multifuncționale WorkCentre 7800 cu ConnectKey este o soluție extrem de practică, care eficientizează procesele de lucru cu documentele, securizează datele și reduce costurile. Aceasta asigură o productivitate sporită și o calitate remarcabilă a imaginilor.

Imprimanta color Phaser 7100 oferă precizie și claritate deosebite fiecărei pagini imprimate și tipărește pe o gamă largă de suporturi de imprimare, inclusiv de format mare. Cu o înălțime de numai 406 mm, Phaser 7100 se încadrează cu ușurință într-un spațiu restrâns de lucru, oferind toate beneficiile unei imprimante A4 de mare viteză (până la 30 pagini pe minut color și alb-negru), dar și posibilitatea de a tipări documente A3. Tehnologia Xerox de corecție a culorii asigură imprimarea exactă și uniformă a culorilor specificate, iar funcția True Adobe PostScript 3 permite imprimarea corectă și rapidă a documentelor complexe.

Soluția ConnectKey Share to Cloud transferă documentele în arhive online de stocare, precum SharePoint Online, Google Drive, DropBox, Evernote, PaperPort Anywhere și Salesforce.com. De asemenea, permite conversia automată în formate PDF cu opțiune de căutare text, Word sau Excel, facilitând gestionarea documentelor în viitor.

Cu ajutorul Xerox Mobile Print, utilizatorii pot tipări pe o imprimantă de la birou de pe orice dispozitiv mobil care transmite email-uri, fără a fi nevoie de un software special. De asemenea, ei pot alege implementarea imprimării mobile fie ca o soluție cloud, fie ca una on-site.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre Buyers Laboratory

Din 1961, Buyers Laboratory LLC (BLI) este un laborator global independent de testare a echipamentelor de birou. Pe lângă publicarea celor mai complete și precise rapoarte de testare din industrie despre echipamentele office de document imaging, compania este și sursa principală pentru testarea extinsă a suporturilor de imprimare și a consumabilelor, dar și pentru baze de date extinse cu specificații/prețuri despre multifuncționale, imprimante, scanere și faxuri. BLI acordă de două ori pe an premiile Pick pentru cele mai bune soluții de imagistică. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://www.buyerslab.com.