.

Xerox lansează WorkCentre 7970, un nou echipament multifuncţional color A3, destinat companiilor care au un volum de lucru cu documentele mare. Dispozitivul oferă o viteză de copiere și imprimare alb-negru şi color de până la 70 de pagini pe minut. De asemenea, WorkCentre™ 7970 este echipat cu o tavă de alimentare cu hârtie de mare capacitate, pentru 2.000 de coli, iar imprimarea primei pagini se realizează în mai puţin de 6,9 secunde color şi 4,2 secunde alb-negru, oferind posibilitatea utilizatorilor de a realiza mai multe lucrări, într-un timp mai scurt. “Noul echipament multifuncţional este cel mai rapid A3 color Xerox pentru mediul de birou şi este echipat cu tehnologia Xerox ConnectKey, astfel utilizatorii pot să-şi desfăşoare activitatea din orice loc şi oricând doresc, în condiţii de siguranţă”, precizează Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager  Xerox România. “Cu WorkCentre 7970 documentele pot fi imprimate, scanate sau trimise prin fax, în cloud sau către orice birou. Iar pentru un plus de confort, panoul de comandă la distanță permite administratorilor IT să intervină pe echipament ca şi cum s-ar afla în faţa dispozitivului.”

Pentru companiile care au un flux mare de lucru şi trebuie să creeze documente color cu un impact mare, cum ar fi materiale de marketing sau prezentări de vânzări, Xerox® WorkCentre™ 7970 produce imagini color la o rezoluţie de 1.200 x 2.400 dpi datorită tehnologiei Digital Image Registration Control.

Echipamentul oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza setările driver-ului de imprimare pentru a face economie şi pentru o eficienţă sporită. De exemplu, Xerox® Standard Accounting furnizează rapoarte pentru un control mai eficient al costurilor tuturor funcţiilor dispozitivului.

WorkCentre™ 7970 ajută companiile să-şi protejeze informaţiile confidenţiale, să prevină accesul neautorizat şi să ţină sub control ameninţările exterioare, datorită tehnologiei de securitate integrate McAfee®. În plus, noul echipament multifuncţional se conformează celor mai recente standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administraţie, finanţe şi sănătate.

Despre Xerox

Xerox (NYSE: XRX) este lider global în managementul documentelor, al tehnologiei și al serviciilor de business, ajutând organizaţiile să transforme modul în care îşi administrează afacerile şi informaţiile. Cu sediul în Norwalk, Conn., Xerox are peste 140.000 de angajați, care ajută clienţi din peste 180 de ţări. Xerox oferă servicii de business, echipamente de imprimare și tehnologie software şi hardware pentru managementul informaţiei - de la date, la documente.

www.xerox.com