.

Sony Mobile Communications („Sony Mobile") își continuă evoluția în dezvoltarea și în designul gamei Xperia™, și anunță lansarea celui mai nou flagship, Xperia XZ3, care beneficiază de cea mai bună expertiză Sony în materie de tehnologii TV, audio, de imagine și gaming, într-un design modern și elegant. „Noul nostru vârf de gamă, smartphone-ul XZ3, nu are doar un aspect frumos din punct de vedere estetic, ci este dotat și cu tehnologiile revoluționare ale Sony din zona audio și vizuală, care îți permit să te bucuri de un conținut la o calitate înaltă, exact așa cum au intenționat creatorii săi, pentru o experiență de divertisment cu adevărat captivantă, chiar în palma ta.”, a declarat Hideyuki Furumi, Vicepreședinte Executiv, Director Sales Marketing, Sony Mobile Communications.
 

Cea mai captivantă experiență pentru a vedea mai mult, a auzi mai mult, a simți mai mult

Xperia XZ3 este prevăzut cu un ecran superb QHD+ HDR OLED de 6 inci, dotat cu tehnologiile Sony premiate, BRAVIA® OLED, specifice televizoarelor, care redau nuanțe de negru mai intense, imagini mai clare și culori mai vii pentru a vă bucura de filmele și conținutul favorite. Procesorul X-Reality™ pentru dispozitive mobile va îmbunătăți conținutul SDR într-un format foarte aproape de HDR (High Dynamic Range), astfel încât chiar și atunci când vizionați conținut online, vă puteți bucura de o vizionare de înaltă calitate, oferind o rezoluție mai bună, o gamă mai largă de culori și contrast îmbunătățit.
 
Efectul de divertisment captivant este de asemenea mai intens datorită expertizei Sony în tehnologia audio premium. Difuzoarele S-Force Front Surround Sound sunt acum și mai puternice, oferind o intensitate sonoră cu 20% mai ridicată decât modelul anterior. Tehnologia Hi-Res Audio vă permite să ascultați muzică la calitatea intenționată de către artist, în timp ce tehnologia DSEE HX îmbunătățește calitatea fișierelor comprimate până aproape de Hi-Res; iar tehnologia LDAC asigură o experiență superbă de ascultare wireless.
 
Sistemul de vibrații dinamice creează o experiență senzorială puternică, care amplifică muzica, filmele și jocurile, permițându-vă să simțiți acțiunea în mâinile dumneavoastră și însuflețind conținutului într-un mod complet unic.
 

Un design nemaiîntâlnit și o interfață intuitivă

Sticla 3D curbată în față și în spate se îmbină perfect în forma dispozitivului pentru a crea un design fără cusur și elegant, cu aspect nemărginit, generând reflexii frumoase și culori ambiante din toate unghiurile. Modelul XZ3 se așază confortabil în mână, grație unui ecran extins, „bezel-less”, în format 18:9, încorporat aproape în totalitate în carcasă.
 
Extrem de important, modelul XZ3 este încadrat de o ramă metalică de 3 mm, din aluminiu, care însă nu afectează durabilitatea în detrimentul aspectului, fiind totodată prevăzut cu sticlă Corning
® Gorilla® 5 și având certificare IP65 / IP68 de rezistență la apă[i]. Și vine într-o gamă de patru culori superbe[ii], într-un finisaj incredibil, care să reflecte stilul dvs. individual: Negru, Alb-Argintiu, Verde-Pădure și Roșu-Bordeaux.
 
De asemenea, XZ3 introduce o nouă interfață user-friendly cu senzor lateral, care folosește inteligența artificială pentru a oferi acces facil și la îndemână la aplicațiile preferate. Pur și simplu atingeți de două ori, oriunde pe oricare dintre părțile laterale ale telefonului XZ3, iar dispozitivul anticipează inteligent și afișează aplicațiile pe care doriți să le utilizați mai apoi, plasându-le ușor la îndemână, fără a fi nevoit să derulați în sus sau în jos căutându-le. Proiectat cu afișaje de mari dimensiuni în memorie, senzorul lateral permite mișcări fără efort, cu o singură mână.
                       

                                                
Aparat foto avansat Motion Eye™ și AI în Xperia

XZ3 are o nouă funcție de lansare inteligentă cu AI, care pregătește instantaneu aparatul foto atunci când țineți telefonul în modul peisaj, asigurându-vă că nu ratați vreodată un moment. Lansarea inteligentă, împreună cu funcțiile existente cu AI, inclusiv Superior Auto (Auto Superior), Predictive Capture (Capturare anticipativă), Predictive Autofocus (Focalizare automată anticipativă) și Shutter Smile (Detectarea automată și fotografierea unui zâmbet), vă asigură că aparatul foto cu care este prevăzut XZ3 vă oferă cele mai bune oportunități pentru a realiza o fotografie excelentă. Și, desigur, numai apartul foto Motion Eye™ al Sony oferă înregistrare video în format 4K HDR pentru filmare la calitate profesională și înregistrare video Full HD, la 960cps, în modul ralanti extrem, pentru cadre dramatice.
 
Complementar aparatului foto principal de 19MP este camera foto frontală de 13MP, cea mai bună din clasa sa, care vă permite să surprindeți selfie-uri tip „portret” frumoase, la calitate îmbunătățită grație efectelor înfrumusețare și Bokeh pentru instantanee creative. În plus, aplicația 3D Creator avansată permite acum utilizatorilor să adauge expresii faciale la scanările lor, realizate fie cu camera frontală, fie cu camera principală, făcându-le și mai realiste.
 

Performanță puternică

Echipat cu revoluționarul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 845 pentru dispozitive mobile, XZ3 oferă utilizatorilor cele mai rapide viteze maxime de conectare, de până la 1.2 Gbps. În plus, experiența dvs. captivantă este gândită să dureze întreaga zi, datorită mai multor funcții utile ale bateriei, cum ar fi Smart Stamina, modul STAMINA, alături de Battery Care (Întreținere Baterie) și tehnologia Qnovo Adaptive Charging care ajută bateria să rămână „sănătoasă” pentru a vă oferi o durată de viață mai lungă a bateriei.
 

Accessorii

O gamă de accesorii, printre care tocul tactil elegant SCTH70 și tocul suport elegant SCSH70, va fi disponbilă în culorile variantelor de culoare corespunzătoare. Totodată, vor fi disponibile și accesorii pentru încărcare și audio

 

Disponibilitate

Xperia XZ3 va fi disponbil în piețele selectate, la nivel, global, începând cu finalul lunii Septembrie 2018 și va fi printre primele dispozitive echipate cu ultima versiune a sistemului de operare, Android™ 9 Pie.
 
În Septembrie va fi lansată campania de pre-comandă pentru noul flagship Sony, pe canalele selectate, în care clienții vor primi cadou jocul video Call of Duty
®: Black Ops 4 pentru PlayStation® 4 în valoare de 299 de lei.* Pre-comenzile pentru XZ3 vor fi disponibile la: www.sonymobile.com/callofdutyblackops4-România