.

Pe 23 iunie Bucureștiul a redevenit capitala YouTube-ului românesc prin intermediul celui mai mare eveniment de YouTube organizat de YouStars, acolo unde Emil Rengle, MIMI, Liviu Teodorescu, Gabriel Fereșteanu, Deeix și mulți alții au oferit publicului un show de milioane de vizualizari. În ciuda vremii nefavorabile, publicul și-a manifestat nerăbdarea, făcându-și nelipsită prezența încă de dimineață, astfel numărul lor ajungand la peste 8000 de oameni. Idolii Internetului au stârnit valuri de emoție și energie. Împărțiți în 4 pannel-uri, peste 24 de media influnceri, au ilustrat pe lângă conceptele propuse (fun, hard work, honesty, friendship) faptul că la final toți constituim o familie.
 
Diversitatea a fost reprezentată atât prin show-ul complex ce a avut la bază muzica, dansul și spontaneitate, cât și prin zona de gaming care a fost amplasată în interiorul centrului comercial. În cadrul acestei zone, participanții s-au putut bucura de campionate de League of Legends, Counter Strike Go, Fortnite și Fifa, aceștia fiind recompensați pentru skills-urile de care au dat dovadă. 
 
Acestea fiind spuse, ediția de vară a evenimentului din ParkLake 2018 a luat sfârșit și s-a bucurat de un real succes în rândul oamenilor. Cei care nu au putut fi prezenți, nu au fost lăsați de-o parte, aceștia putând să urmărească evenimentul prin intermediul transmisiei live de pe pagina de Facebook.
 
Datorită faptului că surprizele se țin lanț în familia YouStars, a fost inaugurat primul spațiu dedicat creatorilor de conținut YouTube din România, în orașul București, intitulat YouHome.