.

Zapp a lansat joi 21 iulie pachetul cu modem și cartelă preplătită Zapp Internet Express Card la 175 USD fără TVA.

Pe langa avantajele pe care le ofera Zapp Internet Express - navigare pe Internet la viteze broadband si mobilitate - utilizatorii noului serviciu prepaid beneficiaza si de flexibilitatea oferita de cartelele preplatite cu credit in ore de navigare pe Internet.

Pachetul Zapp Internet Express Card include un modem Z010 si o cartela care ofera 40 ore de navigare pe Internet timp de 6 luni de la data activarii acesteia. Pretul pachetului este de 175 USD (fara TVA).

Dupa consumarea orelor de navigare pe Internet oferite in pachetul initial, utilizatorul poate alege una dintre cartelele preplatite cu credit de 10/30/50 USD, care includ 7/23/40 de ore de navigare pe Internet si au perioada de valabilitate de 2/4/6 luni de la data activarii cartelei.

Accesul la Internet se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, ce se gasesc pe fiecare cartela, sub o banda de secretizare. Pachetele Zapp Internet Express Card sunt disponibile in magazinele Zapp.

Serviciul Zapp Internet Express este bazat pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO, care ofera cel mai rapid transfer de date mobil din Romania, cu viteza de download de pana la 2,4 Mbps.

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Actionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internationala care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii in domeniul retelelor mobile de comunicatii. Actionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.