.

Prin programul Student 2004, prelungit și în 2005, au fost angajați tineri absolvenți în departamente cheie din cadrul companiei și a fost oferit sprijin financiar și material pentru cele mai importante organizații studențești din învățământul universitar tehnic și economic.

Zapp este un membru activ al comunității și s-a implicat în numeroase proiecte educaționale. Anul trecut, am lansat programul Student 2004, prin care sprijinim studenții din mediul universitar economic și tehnic în dezvoltarea și orientarea profesională. Astfel, prin Student 2004 au fost angajați tineri absolvenți în departamente cheie din cadrul companiei și a fost oferit sprijin financiar și material pentru cele mai importante organizații studențești din învățământul universitar tehnic și economic. Astfel, Zapp a dotat în vara anului trecut Laboratorul de Sisteme și Rețele de Comunicații Optice și Transmisiuni Multiplex din cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații (Universitatea Politehnică București) cu echipamente de telecomunicații și computere și a fost partener principal al BEST (Board of European Students of Technology) București la BEST Engineering Competition, competiție care oferă șansa studenților de a se întrece în obținerea unei soluții cât mai bune la o problemă inginerească.

Succesul programului Student 2004 a determinat prelungirea sa și în 2005. De altfel, în luna septembrie, Zapp sprijină o altă inițiativă a BEST București - Școala de vara "Be the Boss! Learn How to Become a Good Business Manager", prin organizarea unui seminar și a unei vizite de companie.

De asemenea, politica de angajări a companiei include recrutarea de studenți sau absolvenți, în special din domeniul tehnic, pentru practică, angajare part time sau full time. Zapp dispune de o politică deschisă și transparență de promovare, preferând formarea și apoi fructificarea experienței propriilor angajați.