.

Pentru angajații Tornado Sistems și pentru clienții companiei, Centrul de Training SENTRIQ dezvoltă un program complex de instruire profesională în domeniul IT&C, dedicat celor care doresc să fie permanent în contact cu cele mai performante tehnologii și cele mai recente tendințe și standarde internaționale din industrie.

Programa educațională cuprinde 5 domenii de instruire: cursuri de certificare/autorizare din partea producătorilor internaționali, parteneri SENTRIQ; cursuri orientate către tehnologii (networking și telefonie; electroalimentare; sisteme și componente PC; periferice și soluții de imprimare, copiere, transmitere a informațiilor; multimedia; software); cursuri de service (întreținere, depanare); cursuri de vânzări (adaptate domeniului IT&C); cursuri de logistică (supply chain management, transport, stocuri, depozite, planificarea producției și operațiunilor).

Prin Centrul de Training SENTRIQ, Tornado își afirmă angajamentul pe termen lung în domeniul educației IT&C, având convingerea că trainingul reprezintă o investiție, nu un cost. Personalul instruit și certificat contribuie atât la creșterea profesionalismului și prestigiului companiei, dar mai ales la rezolvarea operativă a problemelor ce afectează activitatea clienților. Profesioniștii IT&C apreciază programele educaționale oferite de companie aproape în egală măsură cu recompensele financiare, deoarece au garanția că rămân competitivi pe piața forței de muncă interne și internaționale.

Centrul de Training SENTRIQ este autorizat să ofere în România programele de instruire ale unor companii de prestigiu pe piața mondială IT&C, procesul educațional desfășurându-se conform procedurilor internaționale. Angajații și clienții noștri urmează cursuri practice, intensive, interactive și cu aplicabilitate imediată. Ei beneficiază de consiliere în vederea alegerii modulelor potrivite, de traineri familiarizați cu specificul pieței locale, instruiți, evaluați și certificați periodic de către producători, dotare tehnică și facilități moderne, acces la tehnologii și resurse performante, primind diplome și certificări cu recunoaștere națională și internațională.