.

Acer a semnat un acord cu Ducati Corse, devenind Partener Oficial al prestigioasei companii de motociclete. Pentru a reuși în orice fel de competiție sportivă ai nevoie de lucru în echipă, angajament, flexibilitate și rezistentă, iar toate aceste valori se regăsesc în cadrul ambelor companii. Semnarea parteneriatului nu este întâmplătoare, Acer investind de mult timp în lumea sportului. "Atât Acer cât și Ducati au dovedit faptul că lucrul în echipă și spiritul de competiție pot transforma obiective ambițioase în rezultate concrete", precizează Gianpiero Morbello (foto), Corporate Vice President Marketing și Brand, Acer Group. "Am decis să semnăm acest important parteneriat având convingerea că prin combinarea celor două brand-uri se va consolida implicarea Acer în lumea motosportului, iar acest lucru va aduce un plus pentru companie".

Ducati este unul dintre cele mai importante și mai vechi branduri din Italia. A debutat la MotoGP în anul 2003, devenind în scurt timp unul dintre cei mai redutabili competitori. "Acordul cu Acer reprezintă pentru noi realizarea unui obiectiv important", precizează Filippo Preziosi, Ducati Corse General Director. " Acer ne va pune la dispoziție atât sisteme fiabile și performante cât și experiența sa în lumea curselor. Prin semnarea acestui acord ne-am îndeplinit ambele obiective propuse."

Acer și Ducati Racing împărtășesc aceleași idealuri: pasiunea pentru performanță și excelență, determinarea de a atinge noi obiective și dorința de a deschide noi drumuri. Acordul inițial presupune ca în primii doi ani Acer să furnizeze componente hardware și servere Gateway. Mulțumită soluțiilor Acer și Gateway, Ducati va beneficia de avantajele oferite de cele mai moderne și mai eficiente sisteme dedicate lucrului cu aplicații 3D CAD, pentru designul motorului; sisteme dedicate lucrului cu aplicațiile de simulare dinamică a fluidelor, dar și de echipamente mobile de mare performanță care vor oferi puterea necesară realizării de analize de date telemetrice.