.

Cu 402.000 de angajați la nivel mondial, digitalizarea instrumentelor de călătorie de afaceri Bosch este un pas strategic pentru unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de tehnologie și servicii la nivel mondial. Ultimul parteneriat al companiei Amadeus va permite companiei Bosch să implementeze instrumentul de rezervare online, cytric Travel, cu integrarea suplimentară a instrumentului de gestionare a cheltuielilor Chrome River, care va ajuta compania să își proceseze cheltuielile de călătorie globale. În plus, Bosch va implementa funcționalitățile platformei Amadeus Mobile care vor permite angajaților să rămână informați în fiecare etapă a călătoriei lor. "Piața de travel de astăzi necesită ca întreprinderile să răspundă nevoilor călătorului de afaceri, concentrându-se în același timp asupra controlului costurilor și asupra conformității. Suntem încântați să colaborăm cu compania Bosch, în parteneriat cu Chrome River, pentru a oferi soluții mai rentabile pentru companie și condiții de călătorie mai bune pentru angajat. Călătoria ar trebui să fie o plăcere indiferent de scopul acesteia și așteptăm cu nerăbdare să oferim o nouă viziune asupra călătoriilor în cadrul Bosch", precizează Decius Valmorbida, președintele Travel Channels, Amadeus. 
 
Soluția integrată Bosch, oferită de Amadeus, în parteneriat cu Chrome River, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie pentru managementul cheltuielilor globale, se potrivește perfect nevoilor de călătorie de afaceri ale Bosch. Astfel, Bosch își va digitaliza instrumentele de călătorie și cheltuieli în Germania, Austria, Elveția și Franța, urmând ca acest proces să fie extins la nivel global.
 
"Soluția robustă și extrem de scalabilă de gestionare a cheltuielilor Chrome River permite organizațiilor globale să ofere o experiență perfectă angajaților lor, indiferent de locul în care se află sau modul în care sunt realizate cheltuielile. Integrarea completă dintre Chrome River și instrumentul de rezervare online Amadeus permite călătorilor Bosch să beneficieze de cele mai bune soluții din clasă, care îmbunătățesc experiența angajaților și oferă capacități profunde de control al costurilor”, precizează Alan Rich, CEO și co-fondator al Chrome River.
 
Prin combinarea serviciilor Amadeus cytric Travel, a platformei Amadeus Mobile și a soluției Chrome River EXPENSE, călătorii vor experimenta un proces fără probleme de la planificarea și rezervarea călătoriei până la decontarea cheltuielilor de călătorie. De asemenea, angajații Bosch vor beneficia de asistență pe durata călătoriei, cum ar fi asistență în deplasare, securizarea transportului la sol, rezervări de hoteluri și restaurante, precum și fotografierea chitanțelor care vor fi disponibile simultan în soluția mobilă. În plus, acest proces complet digital include o mare varietate de conținuturi de călătorie, de la zboruri și hoteluri până la închirieri de mașini și transporturi feroviare.