.

Avenir Telecom, sub licența exclusivă Energizer, prezintă mult-așteptatul său model Power Max P18K Pop. Acest smartphone unic încorporează cinci camere, un ecran mare de 6,2 inci Full HD+ și o baterie de 18.000 mAh - cea mai mare puternică baterie văzută vreodată într-un smartphone.
 
18.000 mAh: primul smartphone din lume cu o baterie atât de puternică
 
Având o durată de viață a bateriei ce reprezintă o adevărată provocare pentru producători, Power Max P18K Pop rămâne dedicat gamei de produse de mare durabilitate ale Energizer. Această nouă generație de smartphone încorporează progrese tehnologice de neegalat, deoarece oferă cea mai puternică baterie dezvoltată vreodată pentru un smartphone, oferind o soluție concretă pentru nevoile utilizatorilor de smartphone-uri. Software-ul și sistemul de operare alese cu atenție ajută la extinderea duratei de viață a bateriei, promițând și o experiență plăcută de utilizare.
 
Power Max P18K Pop va fi pe placul multor utilizatori, având în vedere că aceștia vor putea folosi smartphone-ul în până la 90 de ore de convorbiri, să asculte 100 de ore de muzică și să vizioneze în jur de 2 zile de clipuri video la o singură încărcare a bateriei. În modul de așteptare, bateria durează până la 50 de zile, fiind ideală pentru călătorii lungi în care accesul la energie poate fi limitat. Iar când este necesară o încărcare completă, utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul datorită funcției de încărcare rapidă, utilizând portul USB-C de nouă generație.
 
 
Camere Pop-up – o revoluție fotografică
 
Nimic nu a fost lăsat în urmă atunci când a fost proiectat Power Max P18K Pop, în măsura în care și camerele foto beneficiază de caracteristici inovatoare. Noul smartphone Energizer este printre primele care are cinci camere, dintre care două sunt orientate spre partea din față, incluse în carcasa "pop-up". Camerele, de 16MP și 2MP, promit utilizatorilor imagini clare și luminoase pentru a răspunde tuturor nevoilor fotografice ale acestora.
 
Power Max P18K dispune de 3 camere pe partea din spate (12MP + 5MP + 2MP), care împreună produc fotografii incredibil de strălucitoare, cu o profunzime de câmp.
 
Introducerea tehnologiei Pop-Up permite înglobarea în smartphone a unui ecran complet neîntrerupt. Ecranul Full HD+ de 6,2 inci oferă o calitate excepțională a imaginii, cu culori bogate și un contrast puternic. Promite o experiență imersivă a utilizatorilor, afișând imaginile așa cum ar trebui să se vadă.
 
Oferă performanțe la nivel înalt
 
Performanța a fost caracteristica principală în dezvoltarea P18K Pop pentru a oferi un smartphone mai inteligent, mai rapid și mai puternic.
 
Acesta oferă 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare pentru a permite utilizatorilor să treacă ușor de la aplicație la aplicație și să stocheze mii de fișiere multimedia.
 
Chipset-ul MediaTek Helio P70 asigură agilitatea și viteza într-o serie de sarcini. Performanța grafică a telefonului a fost îmbunătățită, optimizându-se eficiența energetică și oferind o experiență de neegalat pentru utilizatori.
 
Noul model va fi disponibil pentru a fi testat la standul Energizer Mobile din sala Square Congress (#CS 96), în perioada 25-28 februarie, la Barcelona.
 
Despre Avenir Telecom 
 
Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii de telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România şi subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA (AVT:PAR), unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de telecomunicații din Europa şi producătorul şi distribuitorul accesoriilor şi telefoanelor Energizer.
 
În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer.