.

În cadrul MWC 2019 Lenovo și-a reconfirmat viziunea de a oferi tehnologii mai inteligente cât mai multor oameni pășind astfel într-o eră a transformării inteligente prin lansarea de noi produse din întregul său portofoliu – de la PC-uri și dispozitive inteligente la tehnologii și soluții pentru centre de date de ultimă generație.
 
Printre cele mai recente lansări se numără dispozitive inteligente, precum noile PC-uri ThinkPad, IdeaPad și IdeaCentre și noile smartphone-uri de la Motorola, cu inovații precum noua gamă moto g7 și moto z3 cu 5G Moto Mod, primul smartphone din lume ce poate face upgrade la 5G. La rândul său, Lenovo Data Center Group a dezvăluit noul server ThinkSystem SE350 edge, care face parte din familia de oferte viitoare, alături de noile IoT și soluții de edge computing.
 
 
Lenovo a lansat cele mai noi modele din portofoliul ThinkPad: T490s, T490, T590, X390 și X390 Yoga. Prin analizarea tuturor aspectelor care țin de experiența utilizatorului, ne-am concentrat pe inovații care adaugă valoare, precum tehnologia de ultimă generație Intel Wi-Fi 6 Gig+, noul ThinkPad BIOS cu noi caracteristici moderne, ThinkShield cu funcționalități precum ThinkPad PrivacyGuard cu PrivacyAlert și securitate fizică pentru webcam, ThinkShutter, disponibile pe majoritatea modelelor.
 
Utilizatorii aflați în mișcare se pot bucura acum de posibilitățile oferite de ambele tipuri de dispozitive cu noul Lenovo Tab V7 ultraportabil, în curând disponibil și în România. Acesta combină beneficiile unei tablete cu sistem Android, printre care durată de viață a bateriei pe toată durata zilei, sunet de foarte bună calitate și un display masiv de 6,9 inci IPS Full HD, cu avantajele unui smartphone care îi permite utilizatorului să efectueze apeluri, să trimită mesaje text și să utilizeze date oriunde – totul la un preț accesibil. Camerele față și spate sunt extraordinare pentru selfie-uri, fiind concepute de asemenea pentru a face fotografii excepționale.
 
 
Lenovo a dezvăluit și o gamă cu un suflu nou de PC-uri IdeaPad și IdeaCentre de larg consum cu sistem de operare Windows, care le oferă studenților, tinerilor profesioniști și familiilor mai multe variante de design și o mai mare valoare pentru activitățile zilnice și conectivitate, fără să le afecteze bugetul. IdeaPad S540 este alimentat cu procesor Intel Core i7 de generația a 8-a cu GPU NVIDIA GeForce MX250 sau opțiunea unui procesor mobil până la AMD Ryzen 7 3700U cu grafică Radeon RX Vega 10, iar fratele său mai mic, IdeaPad S340, se mândrește cu un profil mai subțire și mai ușor decât înainte, patru variante cromatice impresionante și dimensiuni de 14 și 15 inci.