.

Începând cu luna iulie, AVITECH a obținut din partea Cisco statutul de "TelePresence Video Advanced Authorized Technology Provider (ATP)". Acest statut garantează faptul că AVITECH este calificată la cel mai înalt nivel să configureze și să implementeze soluțiile de teleprezență Cisco precum și să asigurare suportul tehnic la standarde corespunzătoare.

Procesul de dobândire a acestui statut a implicat efectuarea unor stagii de perfecționare a specialiștilor AVITECH în ceea ce privește vânzarea, configurarea și integrarea soluțiilor de teleprezență. De asemenea, clienții AVITECH pot testa în showroom-ul companiei o serie de echipamente Cisco pentru videoconferință, teleprezență și infrastructură de comunicații.

"Programul Cisco TelePresence Video Advanced ATP este proiectat să ofere partenerilor posibilitatea de a beneficia de imensele oportunități pe care piața le poate oferi – nu numai în ceea ce privește teleprezența, dar și întreaga piață a soluțiilor pentru colaborare", precizează Richard McLeon, Senior Director of Collaboration în cadrul Cisco.

Unul din pionierii videoconferinței în România, AVITECH este și în prezent, după 10 ani de la implementarea primelor sisteme, cel mai important integrator de soluții din acest domeniu. Rezultatele obținute de clienți cu soluțiile AVITECH sunt cea mai bună recunoaștere a competențelor noastre, confirmată în prezent și de obținerea acestui statut din partea Cisco.