.

Mulţumim celor peste 300 de participanţi la cea de-a XIV-a ediţie a Galei COMUNICAŢII Mobile 2017, partenerilor şi sponsorilor, elitei industriei de Comunicaţii şi IT din ţara noastră şi din regiune!

 

 
 
Am avut onoarea să moderez ziua dezbaterilor unde s-a prezentat Raportul anual IT&C 2017, alături de cei mai importanţi lideri ai comunităţii de afaceri cu cele mai performante proiecte la nivel naţional şi european.
 
 
Am moderat, de asemenea, şi prima dezbatere a Grupului de lucru #GDPR Romania, grup iniţiat pe 26 octombrie, la conferinţa omonimă, organizată de către Consiliul Consultativ IT&C, în parteneriat cu revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro. În 2018, vă vom invita la o serie de conferinţe GDPR cu tematici punctuale pentru formarea profesioniştilor de protecţia datelor şi a celor mai buni DPO (Data protection Officer) din România.
 
 
Felicitări câştigătorilor Premiilor Galei COMUNICAŢII Mobile, care intră de azi în elita istoriei industriei IT&C, alături de celelalte +200 de personalităţi exponenţiale din ultimii 14 ani. Timpurile vor reconfirma judecăţile de valoare ale juriilor noastre!
 
 
Pe website-ul Galei COMUNICAŢII Mobile 2017 este disponibilă colecţia de fotografii şi Video de la eveniment.